Tanssijat

Ulla Borgenström

Ulla on Helsinki Orientalin perustaja, jonka intohimo egyptiläiseen tanssiin ja kulttuuriin näkyy niin tunneilla kuin lavallakin. Opettajana Ulla on huolellinen ja antaa myös henkilökohtaista palautetta. Vapautunut ja iloinen tunnelma tunneilla takaavat, että tiukankin treenin jälkeen kotiin lähdetään aina hymyssä suin!

Maija King

Maija on upea esiintyjä, omistautunut opettaja ja koreografi, joka myös johtaa omaa Inanna-showryhmäänsä. Maijan pikkutarkka, mutta kannustava opetustapa vie eteenpäin niin aloittelijoita kuin edistyneitäkin tanssijoita!

Pia Bärlund

Pia on kiehtova tanssija, jonka esiintymisestä ja opetuksesta on helppo inspiroitua! Hänellä on vaikuttava tanssitausta täysimittaisesta balettikoulutuksesta vuosien flamencon sekä itämaisen tanssin opiskeluun. Opettajana Pialle ensisijaista on kuitenkin hauskanpito – sillä hei, mitäpä olisi tunti ilman tanssin riemua!

Mikaela Jokinen

Mikaela on monipuolinen ja kekseliäs tanssija, jonka iloisuus tarttuu niin katsojiin kuin oppilaisiinkin! Hänellä on pitkä kokemus opettajana, tuottajana ja esiintyjänä erilaisissa kokoonpanoissa sekä Suomessa että ulkomailla. Raikas ja menevä tyyli tekee myös tunneista mielenkiintoisia. Mikaelan kanssa treeni sujuukin kuin tanssi!

Outi of Cairo

Outi on kansainvälisesti arvostettu esiintyjä ja opettaja. Outi on työskennellyt vuosia soolotanssijana Kairon parhailla lavoilla, sekä tuottanut musiikkia ja opetusvideoita. Hän on todellinen viiden tähden tanssistara, joka saa myös oppilaansa loistamaan!

Suvi Turunen

Suvilla on takanaan jo vuosien ura esiintyjänä niin Suomessa kuin ulkomaillakin aina Egyptiä myöten. Itämaisen tanssin ohella hänen erikoisosaamiseensa kuuluu mm. venäläinen mustalaistanssi. Suvin opetus on viime vuosina ollut harvinaista herkkua, josta hyötyvät kaikki tanssijat jatkotasosta edistyneisiin.

Nina Tiusanen

Nina on vahva ja ilmeikäs tanssija, jolla on pitkä tausta niin soolo- kuin ryhmäesiintyjänäkin. Hänen koreografiansa vaihtelevat perinteisestä baladista moderniin estradiin ja kohtalokkaasta draamasta vitsikkääseen hullutteluun. Opettajana Nina haluaa haastaa edistyneemmätkin oppilaansa kehittymään edelleen ja panostaa mielellään myös tekniikkaharjoitteluun sekä esiintymistaitojen kehittämiseen.

Laura Zaray

Laura on inspiroiva tanssin moniosaaja, joka on ehtinyt tuottaa jo toistakymmentä festivaalia, johtaa omaa showryhmäänsä sekä kiertää maailmalla opettamassa ja esiintymässä. Lauran persoonallinen, pehmeä tanssityyli ihastuttaa niin yleisöä kuin oppilaitakin. Esiintyminen on hänen intohimonsa, joten sitä pääsevät oppilaatkin harjoittelemaan!