Tilat

Etsitkö vuokralle treenisalia tai pientä juhlatilaa? Upea tanssistudiomme erinomaisella sijainnilla palvelee niin yksityishenkilöitä, ryhmiä kuin yrityksiäkin etsitpä sitten harjoituspaikkaa tanssiryhmälle tai viihtyisää ympäristöä juhliisi.

Studiomme on tuulahdus itämaista tunnelmaa Pohjolassa. Täysin uusitut tilat, laadukkaat materiaalit ja aito egyptiläinen sisustus takaavat loistavat puitteet jooga- tai tanssiharjoituksiin sekä rentoihin juhlatilaisuuksiin.

Studion koko on kokonaisuudessaan 140m2, josta salin osuus on 75m2. Jotta harjoittelu olisi mukavampaa, salissa on 12m peiliseinä, erinomainen äänentoisto, liikuteltavat valot sekä joustava kalanruotoparketti. Lounge on erotettu äänieristetyllä lasiseinällä. Pukeutumistilat löytyvät verhon takaa ison keittiön yhteydestä. Tarpeen mukaan voit lainata meiltä 24 joogamattoa, 30 tuolia, keittiötarvikkeita mukaan lukien 75 kuohuviinilasia ja lisäsisustusta. Saliin mahtuu treenaamaan n. 25 henkeä, juhliin ja muihin tilaisuuksiin jopa 100 henkeä. Studiollemme on helppo saapua, sillä Kalasataman metro sijaitsee vain 100m päässä.

Vuokrahinta on 20-50€/h + ALV riippuen ajankohdasta ja käyttötarkoituksesta. Ota yhteyttä info@helsinkioriental.fi tai 050-3617840 niin keskustellaan lisää!

Studiotila
Studiotila
Studiotila