Tunnit

Maanantai

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia! Teemana erityisesti baladi ja syvät lihakset liikkeiden yhdistelyssä ja linjauksissa. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta.

Alk. 14.1.2019, 15x60min - 225€

Aika: 18:30-19:30
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Tämä tunti on uudenlainen kokonaisuus esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille. Kahden tunnin treeni on jaettu kahden opettajan kesken kahteen eri osaan, joten mielenkiinto säilyy alusta loppuun! Ensimmäisellä tunnilla Ulla opettaa koreografiaan liittyvää tekniikkaa, jonka jälkeen jatketaan Lauran johdolla keskittyen koreografian harjoitteluun. Kauden aikana opetellaan mehukas baladi-tanssi ja hiotaan se esitettäväksi myöhemmin keväällä.

Alk. 14.1.2019, 15x120min - 345€

Aika: 18:30-20:30
Taso: Jatko-Edistyneet
Opettaja: Ulla/Laura

Tiistai

Tällä kurssilla harjoitellaan vauhdikas estradikoreografia, jossa sisääntulo aloitetaan huivin kanssa. Studiolla on myös lainahuiveja sellaisia tarvitseville!

Alk. 15.1.2019, 15x75min - 255€

Aika: 17:15-18:30
Taso: Edistyneet
Opettaja: Nina

Kevät 2019: Voimaa folkloresta - kevätkaudelle harjoitellaan vahvaa ja juurevaa tekniikkaa sekä tanssikepin käyttöä. Koreografiana opetellaan hyväntuulinen saiditanssi.
Alk. 15.1.2019, 15x90min - 255€

Aika: 18:30-20:00
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Keskiviikko

Lasten omalla tunnilla tanssahdellaan vaihtelevasti Afrikan, Lähi-idän ja jonkin verran myös Intian ja Etelä-Amerikan rytmeihin.
Tunti alkaa baletista tutuilla harjoituksilla, jonka jälkeen siirrytään päivän teemoihin. Afro tarjoaa iloista irrottelua vilkkaallekin tanssijalle, itämaisen tanssin pehmeys ja rentouttavat värinät lumoavat keskittymään. Tunti voidaan lopettaa vaikkapa kokoontumalla piiriin nuubialaisten kansantanssien merkeissä tai suurten huivien kanssa liihotellen. Harjoitukset tutustuttavat lapsen monipuolisesti eri tanssityyleihin ja luovat hyvän pohjan myös harrastuksen jatkamiselle. Varusteeksi paljaat jalat ja joustavat vaatteet. Studiollamme on viihtyisä lounge, jossa vanhempien on mukava halutessaan seurata tuntia lasiseinän takaa ja nauttia teetarjoilusta.

Alk. 23.01.2019, 12x45min - 144€ (20.2. ei ole tuntia!)

Aika: 16:00-16:45
Taso: 4-6v
Opettaja: Ulla

Tällä tunnilla tarkastellaan turkkilaisen ja egyptiläisen tanssitekniikan eroja sekä harjoitellaan iloinen ja menevä koreografia turkkilaiseen tyyliin. Halukkaille on mahdollisuus myös esittää tanssia myöhemmin keväällä.

Alk. 16.1.2019, 15x60min - 225€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Jatko
Opettaja: Mikaela

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei vaadita!

Alk. 9.1.2019, 15x60min - 225€

Aika: 19:15-20:15
Taso: Alkeet
Opettaja: Pia

Torstai

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei vaadita!

Alk. 7.3.2019, 5x60min - 85€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Alkeet
Opettaja: Ulla

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia kahden eri opettajan johdolla! Mehevää baladia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja ja tyylejä laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta.

Alk. 10.1.2019, 15x75min - 240€

Aika: 18:00-19:15
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Perjantai

Eväitä kehon vahvistamiseen, palautumiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen. Kurssilla yhdistellään parhaita paloja joogasta, pilateksesta, venyttelystä ja jopa tanssin tekniikasta. Kurssi sopii kaikilla taustaan katsomatta, jokainen tekee liikkeet oman lähtötasonsa mukaan opettajan henkilökohtaisessa ohjauksessa. Studiolla on lainattavia alustoja.

1.3.2019 - 1x120min - 30€

Aika: 18:00-20:00
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Lauantai

Maijan ihana lauantaispesiaali on sarja yksittäisiä tekniikkatunteja vaihtuvalla teemalla. Valitse suosikkisi tai ilmoittaudu vaikka kaikkiin!


16.3.2019 - Teema tarkentuu myöhemmin!

1x90 min - 20€
Huom: Tämä tunti EI ole avoin korvaajille!

Aika: 11:30-13:00
Taso: Avoin
Opettaja: Maija

Yhden kerran tehokas alkeiskurssi on nopea tapa tutustua uuteen lajiin! Kurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei vaadita!

2.3.2019 - 1x120min - 40€

Aika: 11:00-13:00
Taso: Alkeet
Opettaja: Ulla

Sunnuntai

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia kahden eri opettajan johdolla! Mehevää baladia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja ja tyylejä laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa!

Huom! Opettaja ei vaihdu välttämättä viikoittain, opetuskerrat jakautuvat kumminkin suunnilleen puoliksi. Seuraavat kerrat:
10.2. Ulla /17.2. Superviikonloppu / 24.2. Outi / 3.3. Ulla / 10.3. Outi

Alk. 13.1.2019, 15x60min - 225€ (Ei tuntia 17.2.2019 (Ks. Tapahtumat), eikä 21.4.2019 (Pääsiäinen)

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Outi/Ulla

Tämä ryhmä on suunnattu niille tanssijoille, jotka haluavat kehittää omaa tanssiaan ja esiintymistään. Kurssin aikana jokainen osallistuja valmistaa oman koreografian ja harjoittelee sen esittämistä ryhmälle sekä osallistuu palautteen antamiseen myös muille ryhmäläisille. Opettaja ohjaa jokaisen tanssijan lähtötason ja tarpeiden mukaan niin musiikin valinnassa, tanssin tekniikassa kuin ilmaisussakin. Ryhmä kokoontuu n. joka toinen viikko.

Kevään kurssi on täynnä, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan seuraavalla kaudella, otathan ajoissa yhteyttä info@helsinkioriental.fi!

HUOM: Tämä tunti EI OLE avoin korvaajille!

Aika: 18:00-20:00
Taso: Edistyneet
Opettaja: Outi

Ilmoittaudu

Yleiset käytännöt

Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy ALV 10%. Ilmoittautuessasi, ilmoitathan myös haluatko laskun vai maksatko mielummin paikan päällä. Otamme vastaan käteistä, korttimaksuja sekä liikuntaseteleitä. Kurssilaskut lähetämme ennen kurssin alkua. Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain lääkärintodistuksella. Omia poissaoloja voi korvata kaikilla avoimilla viikkotunneilla vielä kuukausi kurssin päättymisen jälkeen. Vaikka tuntien pituudet vaihtelevat, tämä ei vaikuta korvattavien tuntien lukumäärään. Tanssijat eivät ole meidän puolestamme vakuutettuja, suosittelemmekin siis jokaista itse varautumaan nilkan nyrjähdyksiin ja muihin ikäviin sattumuksiin. Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tanssitossuilla, mitään erikoisvarustusta ei tarvita - tule siis sellaisena kuin olet ja anna meidän tanssittaa!

Drop in -kortit

Haluaisitko käydä tunneilla silloin tällöin tai vaihtelevalla aikataululla? Drop in -kortti on kätevin ja edullisin tapa epäsäännölliselle harrastelulle. Voit valita 1x, 5x tai 10x kortin ja ilmaantua mille tahansa normaaleista viikkotunneistamme. Kortti on voimassa 6kk, poislukien heinäkuu. Hinnat: 1x20€, 5x85€, 10x160€

Alkeet

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!

Jatko

Tiedät jo mistä on kysymys ja on aika oppia lisää! Tunnilla harjoitellaan vaihtelevasti perustekniikkaa sisältäen kerroksia ja variaatioita. Saatetaan myös opetella täyspitkiä koreografoita tai käyttää yleisimpiä tanssivälineitä, kuten keppejä ja huiveja. Tuntisisältö vaihtelee opettajan ja tunnin mukaan, joten varmista tarkemmat tiedot lukujärjestyksestä!

Edistyneet

Niille, jotka ovat jo tanssineet useamman vuoden ja kaipaavat haastavampaa treeniä, mahdollisesti myös esiintymistä. Katso tarkemmat tuntitiedot lukujärjestyksestä!

Oriental Jam

Hauska ja hikinen tunti niille, jotka haluavat tanssia vailla huolta huomisesta! Street shaabi, arabipop ja folklore-elementit yhdistyvät helpoiksi sarjoiksi ja iloiseksi menoksi. Ensikertalainenkin pääsee heti vauhtiin! Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tossuilla.

Yksityisopetus

Tuntuuko, etteivät viikkotunnin haasteet riitä? Kaipaatko henkilökohtaista valmennusta? Toivoisitko saavasi tukea esityksen hiomiseen? Yksityistunnilla opettaja on vain sinua varten ja opetuksen lähtökohtana ovat sinun haasteesi, osaamisesi ja tavoitteesi. Opettajamme antavat yksityisopetusta sopimuksen mukaan, ota siis rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi niin sovitaan sinulle sopiva opettaja ja aika!

Tilaustunnit

Tarjoamme tilauksesta säännöllisiä ja kertaluontoisia tanssi- ja kehonhuoltotunteja yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille. Tunnit voidaan toteuttaa tunnelmallisella studiollamme tai asiakkaan tiloissa. Etsitpä sitten eksoottista ohjelmanumeroa polttaripäivään tai apua työyhteisösi hartiavaivoihin, jätä tarjouspyyntö info@helsinkioriental.fi!