Tunnit

Maanantai

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia! Syyskaudella keskitytään linjauksiin ja liikkuviin harjoituksiin klassisen itämaisen tanssin/modernin estraditanssin tekniikoin. Harjoitellaan myös huivitekniikoita (studiolta voi lainata huiveja). Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta.

Alk. 2.9.2019, 15x60min - 225€

Aika: 18:30-19:30
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Tämä tunti on uudenlainen kokonaisuus esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille. Kahden tunnin treeni on jaettu kahden opettajan kesken kahteen eri osaan, joten mielenkiinto säilyy alusta loppuun! Ensimmäisellä tunnilla Ulla opettaa tekniikkaa, jota toisen tunnin aikana sovelletaan Lauran kanssa esitettäväksi tanssiksi. Syksyn tyylilajina on huivitanssi, eli luvassa kaunista ja ilmavaa liikekieltä näyttävän koreografian kera.

Alk. 2.9.2019, 15x120min - 345€

Aika: 18:30-20:30
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla/Laura

Tiistai

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia eri musiikkityyleihin! Juurevaa baladia, menevää shaabia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa!

Alk. 3.9.2019, 15x60min -225€

Aika: 17:30-18:30
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Tämän kauden teemana rumpusoolo. Harjoitellaan erityisesti monipuolista keskivartalon käyttöä, selkeitä isolaatioita, teräviä aksentteja ja näyttäviä värinöitä. Opetellaan menevä koreografia, jota halukkaat pääsevät myöhemmin myös esittämään.

Alk. 3.9.2019, 15x90min - 255€

Aika: 18:30-20:00
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Keskiviikko

Yksinkertaista ja kaunista - Tänä syksynä etsimme kauniita linjoja, sulavia käsiä ja vahvoja nilkkoja. Harjoitellaan ympärimenoja tunteikkaisiin kappaleisiin ja heittäydytään musiikin vietäväksi!

Alk. 4.9.2019 15x60min - 225€

Aika: 17:15-18:15
Taso: Jatko
Opettaja: Mikaela

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei vaadita!


Alk. 4.9.2019 15x60min - 225€
TAI
Alk. 4.9.2019 5x60min - 85€

Aika: 18:30-19:30
Taso: Alkeet
Opettaja: Mikaela

Torstai

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei vaadita!

Alk.5.9., 15x60min - 225€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Alkeet
Opettaja: Pia

Ihanat perustekniikkaharjoitukset jatkuvat helpon tanssin siivittäminä! Harjoitellaan edelleen värinöitä, lonkanpudotuksia, iskuja ja pehmeitä kameleita, kaseja ja muuta keskivartalon käyttöä. Helpot askelkuviot tulevat tutuiksi kauden koreografian kautta. Tällä kertaa tyylilajina veikeä baladi, joka on juurevaa ja iloista menoa perinteiseen egyptiläisen tyyliin. Tunti sopii hyvin lyhyen alkeiskurssin käyneille, kertaajille sekä haasteita pelkäämättömälle ensikertalaiselle.

Alk. 5.9.2019 15x75min - 255€

Aika: 18:00-19:15
Taso: Alkeis-jatko
Opettaja: Pia

Kaipaatko uusia haasteita tanssiin? Onko sinulla tavoitteita tai haluaisitko muodostaa sellaisia? Haluaisitko treenata ja esiintyä motivoituneessa porukassa? Tämä ryhmä on suunnattu niille, jotka haluavat tanssilta vähän enemmän. Harjoitellaan tekniikkaa ja koreografioita, kehitetään esiintymistaitoja ja etsitään omaa tyyliä. Esiintymismateriaalin tuottamisen lisäksi tarkoitus on etsiä omaa suuntaa ja auttaa jokaista tanssijaa eteenpäin omista lähtökohdistaan. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi huipputanssija vaan tarkoituksena on enemmänkin varmistaa ryhmäläisten motivaatio ja tasalaatuisuus, jotta harjoittelu on tehokasta. Jos haluaisit mukaan, ota rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi, niin mietitään yhdessä olisiko tämä sinun paikkasi! Syyskaudelle ryhmään on jäljellä vielä yksi paikka!

Alk. 5.9.2019 15x90min - 255€

Aika: 19:15-20:45
Taso: Edistyneet
Opettaja: Ulla

Sunnuntai

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia kahden eri opettajan johdolla! Mehevää baladia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja ja tyylejä laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa!

13.10. Outi, 20.10. Ulla, 27.10. Ulla, 3.11. Ulla, 10.11. Outi, 17.11. Outi, 24.11. Ulla, 1.12. Outi, 15.12. Ulla
Huom! Ei tuntia 8.12. (Helsinki Oriental Folklore Weekend)

Alk. 1.9.2019, 15x60min - 225€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Outi/Ulla

Tämä ryhmä on suunnattu niille tanssijoille, jotka haluavat kehittää omaa tanssiaan ja esiintymistään. Kurssin aikana jokainen osallistuja valmistaa oman koreografian ja harjoittelee sen esittämistä ryhmälle sekä osallistuu palautteen antamiseen myös muille ryhmäläisille. Opettaja ohjaa jokaisen tanssijan lähtötason ja tarpeiden mukaan niin musiikin valinnassa, tanssin tekniikassa kuin ilmaisussakin. Ryhmä kokoontuu n. joka toinen viikko, tapaamisten välissä jokainen työstää omaa tanssiaan itsenäisesti. Kurssin hintaan sisältyy 3h salivuokra, kurssilaiset voivat vuokrata lisäaikaa alennettuun hintaan.

Syksyn 2019 KURSSI ON TÄYNNÄ!

HUOM: Tämä tunti EI OLE avoin korvaajille!

Alk. 1.9.2019, 10x120min - 187€

Aika: 18:00-20:00
Taso: Edistyneet
Opettaja: Outi

Ilmoittaudu

Yleiset käytännöt

Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy ALV 10%. Ilmoittautuessasi ilmoitathan myös haluatko laskun vai maksatko mielummin paikan päällä. Otamme vastaan käteistä, korttimaksuja sekä liikuntaseteleitä. Kurssilaskut lähetämme ennen kurssin alkua. Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain lääkärintodistuksella. Omia poissaoloja voi korvata kaikilla avoimilla viikkotunneilla kauden aikana, tai kaksi kuukautta päättymisen jälkeen, mikäli sinulla on voimassa oleva toinen kurssi-ilmoittautuminen. Vaikka tuntien pituudet vaihtelevat, tämä ei vaikuta korvattavien tuntien lukumäärään. Tanssijat eivät ole meidän puolestamme vakuutettuja, suosittelemmekin siis jokaista itse varautumaan nilkan nyrjähdyksiin ja muihin ikäviin sattumuksiin. Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tanssitossuilla, mitään erikoisvarustusta ei tarvita - tule siis sellaisena kuin olet ja anna meidän tanssittaa!

Drop in -kortit

Haluaisitko käydä tunneilla silloin tällöin tai vaihtelevalla aikataululla? Drop in -kortti on kätevin ja edullisin tapa epäsäännölliselle harrastelulle. Voit valita 1x, 5x tai 10x kortin ja ilmaantua mille tahansa normaaleista viikkotunneistamme. Kortti on voimassa 6kk. Hinnat: 1x20€, 5x85€, 10x160€

Alkeet

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!

Jatko

Tiedät jo mistä on kysymys ja on aika oppia lisää! Tunnilla harjoitellaan vaihtelevasti perustekniikkaa sisältäen kerroksia ja variaatioita. Saatetaan myös opetella täyspitkiä koreografoita tai käyttää yleisimpiä tanssivälineitä, kuten keppejä ja huiveja. Tuntisisältö vaihtelee opettajan ja tunnin mukaan, joten varmista tarkemmat tiedot lukujärjestyksestä!

Edistyneet

Niille, jotka ovat jo tanssineet useamman vuoden ja kaipaavat haastavampaa treeniä, mahdollisesti myös esiintymistä. Katso tarkemmat tuntitiedot lukujärjestyksestä!

Oriental Jam

Hauska ja hikinen tunti niille, jotka haluavat tanssia vailla huolta huomisesta! Street shaabi, arabipop ja folklore-elementit yhdistyvät helpoiksi sarjoiksi ja iloiseksi menoksi. Ensikertalainenkin pääsee heti vauhtiin! Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tossuilla.

Yksityisopetus

Tuntuuko, etteivät viikkotunnin haasteet riitä? Kaipaatko henkilökohtaista valmennusta? Toivoisitko saavasi tukea esityksen hiomiseen? Yksityistunnilla opettaja on vain sinua varten ja opetuksen lähtökohtana ovat sinun haasteesi, osaamisesi ja tavoitteesi. Opettajamme antavat yksityisopetusta sopimuksen mukaan, ota siis rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi niin sovitaan sinulle sopiva opettaja ja aika!

Tilaustunnit

Tarjoamme tilauksesta säännöllisiä ja kertaluontoisia tanssi- ja kehonhuoltotunteja yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille. Tunnit voidaan toteuttaa tunnelmallisella studiollamme tai asiakkaan tiloissa. Etsitpä sitten eksoottista ohjelmanumeroa polttaripäivään tai apua työyhteisösi hartiavaivoihin, jätä tarjouspyyntö info@helsinkioriental.fi!