Tunnit

Maanantai

Viikko alkaa pehmeästi kehonhuollolla! Tämä tunti yhdistää parhaat palat eri kehonhuoltomenetelmistä joogasta pilatekseen ja syvävenyttelystä aleksanterintekniikkaan. Harjoitukset vahvistavat keskivartalon tukea, palauttavat kehoa niin liikunnan kuin liikkumattomuudenkin rasituksista ja rentouttavat mieltä arjen keskellä. Pienryhmässä harjoittelu sujuu turvallisesti ja tehokkaasti. Opettaja antaa vaihtoehtoja, jotta haastetta on jokaiselle juuri sopivasti. Tunti sopii myös raskaana oleville. Maton saat lainaan studiolta.

Alk. 12.10.2020, 5x60min - 33€
Alk. 16.11.2020, 5x60min - 33€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Tällä tekniikkatunnilla harjoitellaan itämaisen tanssin perustekniikkaa monipuolisesti eri musiikkityyleihin, mutta osa tunnista omistetaan erilaisille tanssivälineille! Opetellaan maustamaan tanssia ilmavalla huivilla, reteällä kepillä ja leikkisällä melayalla. Aiempaa kokemusta tanssivälineistä ei tarvita!

Alk. 31.8.2020, 15x60min - 225€

Aika: 18:00-19:00
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Oletko jo tanssinut useamman vuoden ja haluaisit hioa tekniikkasi uudelle tasolle? Tällä tunnilla harjoitellaan itämaisen tanssin perustekniikkaa variaatioineen, esiintymistaitoja sekä musiikillista ilmaisua. Syksyn teemana menevä egyptiläinen tanssi baladi- ja shaabielementein!

Alk. 31.8.2020, 15x60min - 225€

Aika: 19:00-20:00
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Tämä tunti on suosittu kokonaisuus esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille. Kahden tunnin treeni on jaettu kahden opettajan kesken kahteen eri osaan, joten mielenkiinto säilyy alusta loppuun! Ensimmäisellä tunnilla Ulla opettaa tekniikkaa, jota toisen tunnin aikana sovelletaan Lauran kanssa esitettäväksi tanssiksi. Syksyn koreografiana on menevä egyptiläinen tanssi baladi- ja shaabielementein!

Alk. 31.8.2020, 15x120min - 345€

Aika: 19:00-21:00
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla/Laura

Tiistai

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia eri musiikkityyleihin! Juurevaa baladia, menevää shaabia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa!

Alk. 1.9.2020, 15x60min - 225€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Tiistain uudella koreografiatunnilla tyylilajina elegantti ja kaunis estraditanssi. Tunnilla tehdään runsaasti tekniikkaharjoituksia ja nautitaan Lauran ihanan pehmeästä koreografiasta. Tunti sopii hyvin itämaisen tanssin perusasiat hallitseville tanssijoille. Halukkailla mahdollisuus esiintyä kauden päätteeksi.

Alk. 1.9.2020, 15x75min - 255€

Aika: 18:00-19:15
Taso: Jatko
Opettaja: Laura

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia eri musiikkityyleihin! Juurevaa baladia, menevää shaabia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa, tällä tunnilla pääset myös kysymään sinua askarruttavista haasteista!

Alk. 12.1.2020, 15x60min - 225€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Keskiviikko

Syksyn tunnilla luvassa näyttävää ja voimakasta tanssia sekä tunteikasta ilmaisua! Harjoitellaan Mikaelan tyylikäs koreografia, jota halukkaat pääsevät myös esittämään. Tunti sopii jo muutaman vuoden tanssineille.

Alk. 2.9.2020, 15x75min - 255€
HUOM: Ei tuntia 14.10.2020!

Aika: 17:15-18:30
Taso: Jatko
Opettaja: Mikaela

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita, voit aloittaa myös kesken kauden!

Alk. 2.9.2020, 15x60min - 225€
HUOM: Ei tuntia 14.10.2020!

Aika: 19:45-20:45
Taso: Alkeet
Opettaja: Mikaela

Torstai

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia eri musiikkityyleihin! Juurevaa baladia, menevää shaabia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa!

Alk. 3.9.2020, 15x60min - 225€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Ullan koreografiatunti on loistava yhdistelmä tehokasta tekniikkatreeniä ja koreografiaharjoittelua! Syksyllä opetellaan kaksi hieman lyhyempää koreografiaa, ihanan ilmava huivitanssi sekä vastapainoksi rempseämpi shaabi-kappale. Omaa huivia et tarvitse, voit lainata sen meiltä. Tunti sopii hyvin jo muutaman vuoden harrastaneille!

Alk. 3.9.2020, 15x75min - 255€

Aika: 18:00-19:15
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Alk. 7.1.2021, 15x75min - 255€

Aika: 18:00-19:15
Taso: Ullan koreografiatunti on loistava yhdistelmä tehokasta tekniikkatreeniä ja koreografiaharjoittelua! Kevätkaudella opetellaan 1-2 koreografiaa, tyylilaji tarkentuu pian. Tunti sopii hyvin jo muutaman vuoden harrastaneille! Kauden päätteeksi halukkaat pääsevät myös esiintymään!
Opettaja: Ulla

Kaipaatko uusia haasteita tanssiin? Onko sinulla tavoitteita tai haluaisitko muodostaa sellaisia? Haluaisitko treenata ja esiintyä motivoituneessa porukassa? Tämä ryhmä on suunnattu niille, jotka haluavat tanssilta vähän enemmän. Harjoitellaan tekniikkaa ja koreografioita, kehitetään esiintymistaitoja ja etsitään omaa tyyliä. Esiintymismateriaalin tuottamisen lisäksi tarkoitus on etsiä omaa suuntaa ja auttaa jokaista tanssijaa eteenpäin omista lähtökohdistaan. Viikkotunnin lisäksi ryhmäläisillä on usein ylimääräisiä harjoituksia esiintymisten mukaan. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi huipputanssija vaan tarkoituksena on enemmänkin varmistaa ryhmäläisten motivaatio ja tasalaatuisuus, jotta harjoittelu on tehokasta. Jos haluaisit mukaan, ota rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi, niin mietitään yhdessä olisiko tämä sinun paikkasi! Mukaan voit hypätä aina uuden jakson alkaessa, jos tilaa on, seuraavan kerran tammikuussa 2021!

HUOM! Tunti EI OLE avoin korvaajille!

Alk. 3.9.2020, 15x90min - 255€
Alk. 7.1.2021, 15x90min - 255€

Aika: 19:15-20:45
Taso: Edistyneet
Opettaja: Ulla

Perjantai

Loistava after work -tunti työviikon päätteeksi! Tämä tunti yhdistää parhaat palat eri kehonhuoltomenetelmistä joogasta pilatekseen ja syvävenyttelystä aleksanterintekniikkaan. Harjoitukset vahvistavat keskivartalon tukea, palauttavat kehoa niin liikunnan kuin liikkumattomuudenkin rasituksista ja rentouttavat mieltä. Pienryhmässä harjoittelu sujuu turvallisesti ja tehokkaasti. Opettaja antaa vaihtoehtoja, jotta haastetta on jokaiselle juuri sopivasti. Tunti sopii myös raskaana oleville. Maton saat lainaan studiolta.

Alk. 6.11.2020, 5x60min - 44€

Aika: 16:00-17:00
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Sunnuntai

Tämä ryhmä on suunnattu niille tanssijoille, jotka haluavat kehittää omaa tanssiaan ja esiintymistään. Kurssin aikana jokainen osallistuja valmistaa oman koreografian ja harjoittelee sen esittämistä ryhmälle sekä osallistuu palautteen antamiseen myös muille ryhmäläisille. Opettaja ohjaa jokaisen tanssijan lähtötason ja tarpeiden mukaan niin musiikin valinnassa, tanssin tekniikassa kuin ilmaisussakin. Ryhmä kokoontuu n. joka toinen viikko, tapaamisten välissä jokainen työstää omaa tanssiaan itsenäisesti. Kurssin hintaan sisältyy 3h salivuokra henkilökohtaista harjoittelua varten, kurssilaiset voivat myös vuokrata lisäaikaa alennettuun hintaan.

Syksyn 2020 ryhmä on täynnä! Jos haluat mukaan keväällä 2021, ole ajoissa yhteydessä info@helsinkioriental.fi, sillä tämä ryhmä tulee yleensä täyteen! Jos et ole varma sopiiko ryhmä sinulle, laita rohkeasti viestiä niin pohditaan asiaa yhdessä!

HUOM: Tämä tunti EI OLE avoin korvaajille!

10x 120min + 3h omaa saliaikaa - 187€

Aika: 18:00-20:00
Taso: Edistyneet
Opettaja: Outi

Ilmoittaudu

Yleiset käytännöt

Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy ALV 10%. Ilmoittautuessasi ilmoitathan myös haluatko laskun vai maksatko mielummin paikan päällä. Otamme vastaan käteistä, korttimaksuja sekä liikuntaseteleitä. Kurssilaskut lähetämme ennen kurssin alkua. Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain lääkärintodistuksella. Omia poissaoloja voi korvata kaikilla avoimilla viikkotunneilla kauden aikana, tai kauden päätyttyä, mikäli sinulla on voimassa oleva toinen kurssi-ilmoittautuminen. Vaikka tuntien pituudet vaihtelevat, tämä ei vaikuta korvattavien tuntien lukumäärään. Tanssijat eivät ole meidän puolestamme vakuutettuja, suosittelemmekin siis jokaista itse varautumaan nilkan nyrjähdyksiin ja muihin ikäviin sattumuksiin. Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tanssitossuilla, mitään erikoisvarustusta ei tarvita - tule siis sellaisena kuin olet ja anna meidän tanssittaa!

Drop in -kortit

Haluaisitko käydä tunneilla silloin tällöin tai vaihtelevalla aikataululla? Drop in -kortti on kätevin ja edullisin tapa epäsäännölliselle harrastelulle. Voit valita 1x, 5x tai 10x kortin ja ilmaantua mille tahansa normaaleista viikkotunneistamme. Kortti on voimassa 6kk. Hinnat: 1x20€, 5x85€, 10x160€

Alkeet

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!

Jatko

Tiedät jo mistä on kysymys ja on aika oppia lisää! Tunnilla harjoitellaan vaihtelevasti perustekniikkaa sisältäen kerroksia ja variaatioita. Saatetaan myös opetella täyspitkiä koreografoita tai käyttää yleisimpiä tanssivälineitä, kuten keppejä ja huiveja. Tuntisisältö vaihtelee opettajan ja tunnin mukaan, joten varmista tarkemmat tiedot lukujärjestyksestä!

Edistyneet

Niille, jotka ovat jo tanssineet useamman vuoden ja kaipaavat haastavampaa treeniä, mahdollisesti myös esiintymistä. Katso tarkemmat tuntitiedot lukujärjestyksestä!

Oriental Jam

Hauska ja hikinen tunti niille, jotka haluavat tanssia vailla huolta huomisesta! Street shaabi, arabipop ja folklore-elementit yhdistyvät helpoiksi sarjoiksi ja iloiseksi menoksi. Ensikertalainenkin pääsee heti vauhtiin! Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tossuilla.

Yksityisopetus

Tuntuuko, etteivät viikkotunnin haasteet riitä? Kaipaatko henkilökohtaista valmennusta? Toivoisitko saavasi tukea esityksen hiomiseen? Yksityistunnilla opettaja on vain sinua varten ja opetuksen lähtökohtana ovat sinun haasteesi, osaamisesi ja tavoitteesi. Opettajamme antavat yksityisopetusta sopimuksen mukaan, ota siis rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi niin sovitaan sinulle sopiva opettaja ja aika!

Tilaustunnit

Tarjoamme tilauksesta säännöllisiä ja kertaluontoisia tanssi- ja kehonhuoltotunteja yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille. Tunnit voidaan toteuttaa tunnelmallisella studiollamme tai asiakkaan tiloissa. Etsitpä sitten eksoottista ohjelmanumeroa polttaripäivään tai apua työyhteisösi hartiavaivoihin, jätä tarjouspyyntö info@helsinkioriental.fi!