Tunnit

Maanantai

Maanantain tekniikkatunnilla teemana vaihteleva mejance! Mejance on tanssishown avauskappale, jossa vaihtelevat eri rytmit ja tyylilajit. Kurssin aikana opettelemme sopivaa tekniikkaa ja ilmaisua niin vauhdikkaisiin sisääntuloihin, eteerisiin paikallaan oloihin, muhevaan baladiin kuin juureviin folkkiosioihinkin. Luvassa siis tiukkaa tekniikkatreeniä huivilla ja ilman, musiikin tulkintaa sekä eväitä oman tanssin kehittämiseen. Huom - Tunnilla ei tehdä koreografiaa, vaan harjoitukset vaihtuvat joka kerta, joten sopii myös drop in -kävijöille!

Alk. 1.6.2020, 5x75min - 80€

Aika: 18:15-19:30
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Tämä tunti on suosittu kokonaisuus esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille. Kahden tunnin treeni on jaettu kahden opettajan kesken kahteen eri osaan, joten mielenkiinto säilyy alusta loppuun! Ensimmäisellä tunnilla Ulla opettaa tekniikkaa, jota toisen tunnin aikana sovelletaan Lauran kanssa esitettäväksi tanssiksi. Syksyn tyylilaji tarkentuu myöhemmin

Alk. 31.8.2020, 15x120min - 345€

Aika: 19:00-21:00
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla/Laura

Tiistai

Toukokuun tunnilla teemana tunteikas tarab! Harjoitellaan tyylilajille tyypillistä tekniikkaa ja musiikin käyttöä sekä ilmaisua.

Alk. 5.5.2020, 5x75min - 80€.

Aika: 18:45-20:00
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Tällä paljon toivotulla kurssilla perehdytään erilaisiin rytmeihin ja niiden käyttöön. Jokaisella kerralla opetellaan tunnistamaan uusi rytmi ja harjoitellaan siihen sopivaa tanssiteknikkkaa. Tanssitekniikat pysyvät yksinkertaisina, joten kurssi sopii hyvin kaiken tasoisille tanssijoille. Aiempaa osaamista rytmeistä ei tarvita!

Alk. 28.7.2020, 5x75min - 80€

Aika: 18:45-20:00
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Tiistain uudella koreografiatunnilla tyylilajina elegantti ja kaunis estraditanssi. Tunnilla tehdään runsaasti tekniikkaharjoituksia ja nautitaan Lauran ihanan pehmeästä koreografiasta. Tunti sopii hyvin itämaisen tanssin perusasiat hallitseville tanssijoille. Halukkailla mahdollisuus esiintyä kauden päätteeksi.

Alk. 1.9.2020, 15x75min - 255€

Aika: 18:00-19:15
Taso: Jatko
Opettaja: Laura

Keskiviikko

Kesäkuun tekniikassa ilotellaan reippaalla otteella shaabiin, poppiin ja juureviin folkteemoihin. Luvassa perustekniikkaharjoituksia ja pieniä sarjoja. Opettaja antaa paljon variaatioita, joten tunti sopii kaiken tasoisille tanssijoille aloittelijoista edistyneisiin. Tunneilla vaihtuvat teemat, joten mysö drop in -kävijät, tervetuloa!

Alk. 10.6.2020, 5x75min - 80€

Aika: 17:00-18:15
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Koreografia Mikaelan tapaan, sopii jo muutaman vuoden tanssineille. Tunnin teema tarkentuu pian!

Aika: 17:15-18:30
Taso: Jatko
Opettaja: Mikaela

Torstai

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia eri musiikkityyleihin! Juurevaa baladia, menevää shaabia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa! Tunnin osallistujamäärä max. 6 henkeä, joten varaa paikkasi pian! Jos sinulla on drop in -kortti, mahdut aina mukaan!

Alk. 7.5., 5x75min - 80€

Aika: 17:00-18:15
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Kaipaatko uusia haasteita tanssiin? Onko sinulla tavoitteita tai haluaisitko muodostaa sellaisia? Haluaisitko treenata ja esiintyä motivoituneessa porukassa? Tämä ryhmä on suunnattu niille, jotka haluavat tanssilta vähän enemmän. Harjoitellaan tekniikkaa ja koreografioita, kehitetään esiintymistaitoja ja etsitään omaa tyyliä. Esiintymismateriaalin tuottamisen lisäksi tarkoitus on etsiä omaa suuntaa ja auttaa jokaista tanssijaa eteenpäin omista lähtökohdistaan. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi huipputanssija vaan tarkoituksena on enemmänkin varmistaa ryhmäläisten motivaatio ja tasalaatuisuus, jotta harjoittelu on tehokasta. Jos haluaisit mukaan, ota rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi, niin mietitään yhdessä olisiko tämä sinun paikkasi! Mukaan voit hypätä aina uuden jakson alkaessa, seuraavan kerran elokuussa 2020!

Alk. 30.7.2020, 5x75min - 80€
Alk. 3.9.2020, 15x90min - 255€

Aika: 19:00-20:15
Taso: Edistyneet
Opettaja: Ulla

Tällä tunnilla tanssitaan juurevaan baladi-tyyliin! Luvassa perustekniikkaharjoituksia viipyileviin haitarikappaleisiin, leikkisiä askelkuvioita meneviin rytmeihin sekä iloista ilmaisua. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa!

Alk. 30.7.2020, 5x75min - 80€

Aika: 17:30-18:45
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Tällä tunnilla harjoitellaan edelleen itämaisen tanssin perustekniikkaa ja opetellaan täysimittainen koreografia. Syksyn teema tarkentuu pian!

Alk. 3.9.2020, 15x75min - 255€

Aika: 18:00-19:15
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Sunnuntai

Tämä ryhmä on suunnattu niille tanssijoille, jotka haluavat kehittää omaa tanssiaan ja esiintymistään. Kurssin aikana jokainen osallistuja valmistaa oman koreografian ja harjoittelee sen esittämistä ryhmälle sekä osallistuu palautteen antamiseen myös muille ryhmäläisille. Opettaja ohjaa jokaisen tanssijan lähtötason ja tarpeiden mukaan niin musiikin valinnassa, tanssin tekniikassa kuin ilmaisussakin. Ryhmä kokoontuu n. joka toinen viikko, tapaamisten välissä jokainen työstää omaa tanssiaan itsenäisesti. Kurssin hintaan sisältyy 3h salivuokra henkilökohtaista harjoittelua varten, kurssilaiset voivat myös vuokrata lisäaikaa alennettuun hintaan.

Uusia tanssijoita otetaan mukaan syksyllä 2020! Ole ajoissa yhteydessä info@helsinkioriental.fi, sillä tämä ryhmä tulee yleensä täyteen! Jos et ole varma sopiiko ryhmä sinulle, laita rohkeasti viestiä niin pohditaan asiaa yhdessä!

HUOM: Tämä tunti EI OLE avoin korvaajille!

187€

Aika: 18:00-20:00
Taso: Edistyneet
Opettaja: Outi

Ilmoittaudu

Yleiset käytännöt

Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy ALV 10%. Ilmoittautuessasi ilmoitathan myös haluatko laskun vai maksatko mielummin paikan päällä. Otamme vastaan käteistä, korttimaksuja sekä liikuntaseteleitä. Kurssilaskut lähetämme ennen kurssin alkua. Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain lääkärintodistuksella. Omia poissaoloja voi korvata kaikilla avoimilla viikkotunneilla kauden aikana, tai kauden päätyttyä, mikäli sinulla on voimassa oleva toinen kurssi-ilmoittautuminen. Vaikka tuntien pituudet vaihtelevat, tämä ei vaikuta korvattavien tuntien lukumäärään. Tanssijat eivät ole meidän puolestamme vakuutettuja, suosittelemmekin siis jokaista itse varautumaan nilkan nyrjähdyksiin ja muihin ikäviin sattumuksiin. Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tanssitossuilla, mitään erikoisvarustusta ei tarvita - tule siis sellaisena kuin olet ja anna meidän tanssittaa!

Drop in -kortit

Haluaisitko käydä tunneilla silloin tällöin tai vaihtelevalla aikataululla? Drop in -kortti on kätevin ja edullisin tapa epäsäännölliselle harrastelulle. Voit valita 1x, 5x tai 10x kortin ja ilmaantua mille tahansa normaaleista viikkotunneistamme. Kortti on voimassa 6kk. Hinnat: 1x20€, 5x85€, 10x160€

Alkeet

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!

Jatko

Tiedät jo mistä on kysymys ja on aika oppia lisää! Tunnilla harjoitellaan vaihtelevasti perustekniikkaa sisältäen kerroksia ja variaatioita. Saatetaan myös opetella täyspitkiä koreografoita tai käyttää yleisimpiä tanssivälineitä, kuten keppejä ja huiveja. Tuntisisältö vaihtelee opettajan ja tunnin mukaan, joten varmista tarkemmat tiedot lukujärjestyksestä!

Edistyneet

Niille, jotka ovat jo tanssineet useamman vuoden ja kaipaavat haastavampaa treeniä, mahdollisesti myös esiintymistä. Katso tarkemmat tuntitiedot lukujärjestyksestä!

Oriental Jam

Hauska ja hikinen tunti niille, jotka haluavat tanssia vailla huolta huomisesta! Street shaabi, arabipop ja folklore-elementit yhdistyvät helpoiksi sarjoiksi ja iloiseksi menoksi. Ensikertalainenkin pääsee heti vauhtiin! Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tossuilla.

Yksityisopetus

Tuntuuko, etteivät viikkotunnin haasteet riitä? Kaipaatko henkilökohtaista valmennusta? Toivoisitko saavasi tukea esityksen hiomiseen? Yksityistunnilla opettaja on vain sinua varten ja opetuksen lähtökohtana ovat sinun haasteesi, osaamisesi ja tavoitteesi. Opettajamme antavat yksityisopetusta sopimuksen mukaan, ota siis rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi niin sovitaan sinulle sopiva opettaja ja aika!

Tilaustunnit

Tarjoamme tilauksesta säännöllisiä ja kertaluontoisia tanssi- ja kehonhuoltotunteja yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille. Tunnit voidaan toteuttaa tunnelmallisella studiollamme tai asiakkaan tiloissa. Etsitpä sitten eksoottista ohjelmanumeroa polttaripäivään tai apua työyhteisösi hartiavaivoihin, jätä tarjouspyyntö info@helsinkioriental.fi!