Tunnit

Maanantai

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei vaadita!

Alk. 2.3.2020, 10x60min - 150€

Aika: 17:30-18:30
Taso: Alkeet
Opettaja: Ulla

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia! Kevään teemana isolaatiot, aksentit, värinät ja muut rumpusoolotekniikat. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta.

Alk. 13.1.2019, 15x60min - 225€

Aika: 18:30-19:30
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Tämä tunti on uudenlainen kokonaisuus esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille. Kahden tunnin treeni on jaettu kahden opettajan kesken kahteen eri osaan, joten mielenkiinto säilyy alusta loppuun! Ensimmäisellä tunnilla Ulla opettaa tekniikkaa, jota toisen tunnin aikana sovelletaan Lauran kanssa esitettäväksi tanssiksi. Kevään tyylilajina iloinen ja menevä rumpusoolo!

Alk. 13.1.2020, 15x120min - 345€

Aika: 18:30-20:30
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla/Laura

Tiistai

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia eri musiikkityyleihin! Juurevaa baladia, menevää shaabia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa!

Alk. 14.1.2019, 15x60min - 225€

Aika: 17:30-18:30
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Kevään jatkotunnilla tanssitaan egyptiläiseen klassikkokappaleeseen Min Hobbi Fik Ya Ghari, jossa yhdistyvät haitaribaladin muhevuus ja estradille tyypillinen liikkuvuus ja yksityiskohdat. Kauden aikana harjoitellaan voimakasta keskivartalon käyttöä, teräviä iskuja ja kevyttä liikkumista, sekä musiikkiin sopivaa ilmaisua. Koreografia soveltuu hyvin myös solisteille!


Alk. 14.1.2020, 15x90min - 255€

Aika: 18:30-20:00
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Keskiviikko

Mikaelan kevään jatkoryhmässä harjoitellaan vetävä tanssi esityskuntoon. Kauden teemana kujeileva ja iloinen rumpusoolo ja poppis.

Alk.15.1.2020 15x75min - 255€

HUOM: Mikaela ei opeta johtuen koronaepidemiasta. Tunneilla poikkeava ohjelma, luvassa paljon tehokasta tekniikkatreeniä Ullan opetuksessa sekä valmiin rumpukoreografian kertausta.

Aika: 17:15-18:30
Taso: Jatko
Opettaja: Mikaela

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei vaadita!

Alk.15.1., 15x60min - 225€

HUOM: Mikaela ei opeta johtuen koronaepidemiasta. Tunneilla poikkeava ohjelma, luvassa paljon tehokasta perustekniikkaharjoittelua Ullan opetuksessa!

Aika: 19:45-20:45
Taso: Alkeet
Opettaja: Mikaela

Torstai

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei vaadita!

Alk. 16.1.2020 15x60min - 225€

HUOM: Pia ei opeta johtuen koronaepidemiasta. Tunnilla poikkeusohjelma, luvassa paljon tehokasta perustekniikkatreeniä Ullan opetuksessa!

Aika: 17:00-18:00
Taso: Alkeet
Opettaja: Pia

Tämä tunti on jatkotason tunneistamme helpoin. Tehdään edelleen runsaasti perustekniikkaharjoituksia, mutta työstetään kauden aikana myös helppo koreografia. Tunti sopii hyvin jatkoksi alkeiskurssille tai parin vuoden harjoittelulle. Kauden teemana on kepeä arabipop, jossa värinät, lonkanpudotukset, kasit ja kamelit yhdistyvät askelkuvioihin ja hassuttelevaan ilmaisuun.

Alk. 16.1.2020 15x75min - 255€

Aika: 18:00-19:15
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Kaipaatko uusia haasteita tanssiin? Onko sinulla tavoitteita tai haluaisitko muodostaa sellaisia? Haluaisitko treenata ja esiintyä motivoituneessa porukassa? Tämä ryhmä on suunnattu niille, jotka haluavat tanssilta vähän enemmän. Harjoitellaan tekniikkaa ja koreografioita, kehitetään esiintymistaitoja ja etsitään omaa tyyliä. Esiintymismateriaalin tuottamisen lisäksi tarkoitus on etsiä omaa suuntaa ja auttaa jokaista tanssijaa eteenpäin omista lähtökohdistaan. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi huipputanssija vaan tarkoituksena on enemmänkin varmistaa ryhmäläisten motivaatio ja tasalaatuisuus, jotta harjoittelu on tehokasta. Jos haluaisit mukaan, ota rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi, niin mietitään yhdessä olisiko tämä sinun paikkasi! Mukaan voit hypätä aina uuden jakson alkaessa, seuraavan kerran toukokuussa 2020!

Alk. 07.05.2020 5x90min - 85€

Aika: 19:00-20:30
Taso: Edistyneet
Opettaja: Ulla

Sunnuntai

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia vaihtelevasti kahden eri opettajan johdolla! Mehevää baladia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja ja tyylejä laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa!

12.1. Outi / 19.1. Outi / 26.1. Ulla / 2.2. Ulla / 9.2. Outi / 16.2. Ulla / 23.2. Outi / 1.3. Ulla / 8.3. Outi / 15.3. Outi / 22.3. EI TUNTIA / 29.3. Ulla / 5.4. Outi / 19.4. Ulla / 26.4./ 3.5. Ulla /

Alk. 12.1.2019, 15x60min - 225€
Huom! Ei tuntia 22.3. (Siirretty toukokuulle), 12.4.2020 (Pääsiäinen),

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Outi/Ulla

Tämä ryhmä on suunnattu niille tanssijoille, jotka haluavat kehittää omaa tanssiaan ja esiintymistään. Kurssin aikana jokainen osallistuja valmistaa oman koreografian ja harjoittelee sen esittämistä ryhmälle sekä osallistuu palautteen antamiseen myös muille ryhmäläisille. Opettaja ohjaa jokaisen tanssijan lähtötason ja tarpeiden mukaan niin musiikin valinnassa, tanssin tekniikassa kuin ilmaisussakin. Ryhmä kokoontuu n. joka toinen viikko, tapaamisten välissä jokainen työstää omaa tanssiaan itsenäisesti. Kurssin hintaan sisältyy 3h salivuokra henkilökohtaista harjoittelua varten, kurssilaiset voivat myös vuokrata lisäaikaa alennettuun hintaan.

TÄYNNÄ!

HUOM: Tämä tunti EI OLE avoin korvaajille!

Alk. 12.1.2019, 10x120min - 187€

Aika: 18:00-20:00
Taso: Edistyneet
Opettaja: Outi

Ilmoittaudu

Yleiset käytännöt

Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy ALV 10%. Ilmoittautuessasi ilmoitathan myös haluatko laskun vai maksatko mielummin paikan päällä. Otamme vastaan käteistä, korttimaksuja sekä liikuntaseteleitä. Kurssilaskut lähetämme ennen kurssin alkua. Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain lääkärintodistuksella. Omia poissaoloja voi korvata kaikilla avoimilla viikkotunneilla kauden aikana, tai kaksi kuukautta päättymisen jälkeen, mikäli sinulla on voimassa oleva toinen kurssi-ilmoittautuminen. Vaikka tuntien pituudet vaihtelevat, tämä ei vaikuta korvattavien tuntien lukumäärään. Tanssijat eivät ole meidän puolestamme vakuutettuja, suosittelemmekin siis jokaista itse varautumaan nilkan nyrjähdyksiin ja muihin ikäviin sattumuksiin. Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tanssitossuilla, mitään erikoisvarustusta ei tarvita - tule siis sellaisena kuin olet ja anna meidän tanssittaa!

Drop in -kortit

Haluaisitko käydä tunneilla silloin tällöin tai vaihtelevalla aikataululla? Drop in -kortti on kätevin ja edullisin tapa epäsäännölliselle harrastelulle. Voit valita 1x, 5x tai 10x kortin ja ilmaantua mille tahansa normaaleista viikkotunneistamme. Kortti on voimassa 6kk. Hinnat: 1x20€, 5x85€, 10x160€

Alkeet

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!

Jatko

Tiedät jo mistä on kysymys ja on aika oppia lisää! Tunnilla harjoitellaan vaihtelevasti perustekniikkaa sisältäen kerroksia ja variaatioita. Saatetaan myös opetella täyspitkiä koreografoita tai käyttää yleisimpiä tanssivälineitä, kuten keppejä ja huiveja. Tuntisisältö vaihtelee opettajan ja tunnin mukaan, joten varmista tarkemmat tiedot lukujärjestyksestä!

Edistyneet

Niille, jotka ovat jo tanssineet useamman vuoden ja kaipaavat haastavampaa treeniä, mahdollisesti myös esiintymistä. Katso tarkemmat tuntitiedot lukujärjestyksestä!

Oriental Jam

Hauska ja hikinen tunti niille, jotka haluavat tanssia vailla huolta huomisesta! Street shaabi, arabipop ja folklore-elementit yhdistyvät helpoiksi sarjoiksi ja iloiseksi menoksi. Ensikertalainenkin pääsee heti vauhtiin! Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tossuilla.

Yksityisopetus

Tuntuuko, etteivät viikkotunnin haasteet riitä? Kaipaatko henkilökohtaista valmennusta? Toivoisitko saavasi tukea esityksen hiomiseen? Yksityistunnilla opettaja on vain sinua varten ja opetuksen lähtökohtana ovat sinun haasteesi, osaamisesi ja tavoitteesi. Opettajamme antavat yksityisopetusta sopimuksen mukaan, ota siis rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi niin sovitaan sinulle sopiva opettaja ja aika!

Tilaustunnit

Tarjoamme tilauksesta säännöllisiä ja kertaluontoisia tanssi- ja kehonhuoltotunteja yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille. Tunnit voidaan toteuttaa tunnelmallisella studiollamme tai asiakkaan tiloissa. Etsitpä sitten eksoottista ohjelmanumeroa polttaripäivään tai apua työyhteisösi hartiavaivoihin, jätä tarjouspyyntö info@helsinkioriental.fi!