Tunnit

Online-tunnit

Online-alkeet on perusteellinen kokonaisuus egyptiläisen tanssityylin perusasioita - värinöitä, aksentteja, pehmeitä keskivartalon rullauksia, kauniita käsiä ja helppoja askelkuvioita. Tanssin makuun päästään alusta asti yhdistelemällä tekniikoista helppoja sarjoja. Harjoitukset on sovitettu tehtäväksi pienessäkin tilassa. Voiti katsoa tunteja suljetussa FB-ryhmässä, kun sinulle parhaiten sopii ja kerrata haluamiasi kohtia kaikessa rauhassa. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita! Tunnit suomeksi.

10x60min - 99€

Aika: FB-tallenne
Taso: Alkeet
Opettaja: Ulla

Yleisön pyynnöstä tällä online-kurssilla opetellaan egyptiläinen balady-koreografia - luvassa siis mehevää keskivartalon käyttöä ja leikkisiä askelkuvioita. Kurssilla käydään läpi kaikki tanssiin tarvittava tekniikka sekä musiikilliset seikat - tule siis rohkeasti mukaan! Näitä tunteja voit myös kerrata rajattomasti tarpeen mukaan. Tämä iloinen tanssi sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja esitettäväksi monenlaisella puvulla. Se mahtuu myös pieneen tilaan! Halukkaat voivat myös pyytää kurssin lopuksi palautetta lähettämällä videon omasta versiostaan!

Voit aloittaa kurssin milloin vain ja katsoa tunteja rauhassa oman aikataulusi mukaan ja moneen kertaan. Tunnit englanniksi.

5x60min - 66€

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin/Jatko
Opettaja: Ulla

Tekniikkapakettiin kuuluu valikoima perustekniikkaa variaatioineen, sarjoja ja erilaisia tekniikkateemoja. Osta tunnit paketteina osa kerrallaan tai yksittäisinä tunteina. Osat 1-2 englanniksi.

OSA 1:
- Perustekniikka 2 (Perustekniikka 1 - Kaikille MAKSUTON!)
- Värinöitä ja muuta mukavaa!
- Linjauksia ja klassista tekniikkaa
- Shaabitekniikka - Irrottele asenteella!
- Perustekniikka 3
- Isoa, pehmoista ja mehevää - keskivartalotekniikkaa uusilla ulottuvuuksilla!

OSA 2:
- Perustekniikka 4
- Isolaatioita ja kerroksia
- Pehmeää ja kaunista, keskivartalosta sormenpäihin!
- Perustekniikka 5
- Modernia ja groovaavaa päästä varpaisiin!
- Sarjoja 1 - Ideoita ja inspiraatiota, valmista materiaalia tanssittavaksi!

6x60min - 33€
1x60min - 11€

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Tekniikkapakettiin kuuluu valikoima perustekniikkaa variaatioineen, sarjoja ja erilaisia tekniikkateemoja. Osta tunnit paketteina osa kerrallaan tai yksittäsinä tunteina. Osat 4 englanniksi, osa 5 suomeksi

OSA 4:
- Perustekniikka 8
- Multitasking - Kerroksista yhtenäiseksi flowksi!
- Voimaa ja liikkuvuutta 2 - Ihanan pehmeä aamuspesiaali kehittämään tanssijan fysiikkaa!
- Olemisen taikaa - tanssitekniikkaa hitaisiin ja paikallaan oleilun hetkiin!
- Sarjoja 3 - Ideoita ja inspiraatiota, valmista materiaalia tanssittavaksi!
- Perustekniikka 9

OSA 5:
- Perustekniikka 10
- Voimaa ja liikkuvuutta 3 - Ihanan pehmeä aamuspesiaali kehittämään tanssijan fysiikkaa!
- Menoa ja meininkiä - vauhtia ja liikettä pieneen tilaan!
- Perustekniikka 11
- Sarjoja 4 - Ideoita ja inspiraatiota, valmista materiaalia tanssittavaksi!
- Erikoisaksentit haltuun - yllättäviä mausteita tanssiin!

6x60min - 33€
1x60min - 11€

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

OSA 3:
- Voimaa ja liikkuvuutta - Ihanan pehmeä aamuspesiaali kehittämään tanssijan fysiikkaa!
- Perustekniikka 6
- Ullan tekniikkahelmiä egyptiläiseen tyyliin!
- Sarjoja 2 - Ideoita ja inspiraatiota, valmista materiaalia tanssittavaksi!
- Perustekniikka 7
- Baladitekniikka - Sitkeästä keskivartalosta leikkisiin askeliin!

6x60min - 33€
1x60min - 11€

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Teematekniikat ovat kolmen kerran syventäviä kokonaisuuksia kaiken tasoisille tanssijoille

OSA 1: Kolmen kerran TEKNIIKKAA PÄÄSTÄ VARPAISIIN -paketissa käydään systemaattisesti läpi lantio-, jalka- ja ylävartalotekniikan perusperiaatteet ja sovelluksia. Hyödyllisiä huomioita opettajille ja erinomaista perusasiaa kaikille harrastajille!

OSA 2: TANSSI MUSIIKKIIN -kurssin kahdella ensimmäisellä tunnilla harjoitellaan tanssia eri itämaisen musiikin rytmeihin ja viimeisellä tunnilla tarkastellaaan muita musiikillisia teemoja, kuten eri instrumenttien ja laulun hyödyntämistä. Suosittelemme tämän kurssin kaveriksi Helsinki Orientalin teoriadiplomisarjan luentoja Theory of Music I+II, joilla käydään tarkemmin läpi tanssittavien rytmien tuottaminen, tunnistaminen ja alkuperä Luennot 2x75min - 24€.

3x60min - 22€
1x60min - 11€

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Helsinki Orientalin Dance Theory Diploma -sarjan kaikki 12 luentoa ovat katsottavissa milloin vain! Nappaa kiinnostavimmat teemat tai kerää koko sarja ja suorita diplomi! Diplomin suorittaminen edellyttää muutaman pienen kotitehtävän tekemistä. Luentoihin sisältyy kirjallinen materiaali. Videoiden kommenteissa voi edelleen esittää lisäkysymyksiä. Luento 1 suomeksi, luennot 2-12 englanniksi.

1. Musiikin historia I: Johdanto klassisen itämaisen tanssin tärkeimpiin musiikkeihin ja muusikoihin.
2. Musiikin historia II: Johdanto folk-, pop- ja shaabi-tyylien tanssijalle tärkeimpiin musiikkeihin ja muusikoihin.
3. Merkittäviä tanssijoita: Katsaus viimeisen vuosisadan kiinnostavimpiin ja tunnetuimpiin tanssijoihin. Mistä he tulivat ja miten he muuttivat tanssia?
4. Egyptin lähihistoria: Tunne tanssisi taustat ja ympäristö! Tällä luennolla puhumme politiikasta, taloudesta ja sosiaalihistoriasta sekä tietysti tanssista, musiikista ja taiteesta kansallisen draaman näyttämöllä modernina aikakautena.
5. Egyptin naiset: Itämainen tanssi on erityisesti naisten tanssia. Millaista on naisten elämä Egyptissä? Miten naisen asema vaikuttaa tanssiin?
6. Uskonto ja tanssi: Arabimaat tunnetaan voimakkaan uskonnollisina ja konservatiivisina alueina. Uskonto on läpitunkeva osa poliittista ja sosiaalista elämää. Tällä luennolla tarkastellaan islamin ja koptikristillisyyden pääpiirteitä sekä suhdetta tanssiin ja musiikkiin.

Luennot á 12€ 60-75min, sis. materiaali

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Helsinki Orientalin Dance Theory Diploma -sarjan kaikki 12 luentoa ovat katsottavissa milloin vain! Nappaa kiinnostavimmat teemat tai kerää koko sarja ja suorita diplomi! Diplomin suorittaminen edellyttää muutaman pienen kotitehtävän tekemistä. Luentoihin sisältyy kirjallinen materiaali. Videoiden kommenteissa voi edelleen esittää lisäkysymyksiä. Luento 1 suomeksi, luennot 2-12 englanniksi.

7. Musiikin teoria I: Johdatus yleisimpiin itämaisen tanssin rytmeihin. Opi tunnistamaan, tuottamaan ja tanssimaan niihin!
8. Musiikin teoria II: Lisää itämaisen tanssin perusrytmejä ja lyhyt katsaus muihin musiikillisiin seikkoihin.
9. Johdanto arabian kieleen: Tutustumiskurssi itämaisen tanssin ja muusikin kieleen, sen perusperiaatteisiin, yleisimpiin ilmauksiin ja tanssijalle keskeiseen sanastoon.
10. Tanssityylit I: Tanssityylien historiaa, nykypäivää, erityispiirteitä - Baladista shaabiin, klassisesta moderniin!
11. Tanssityylit I: Tanssityylien historiaa, nykypäivää, erityispiirteitä - Tarkastelussa kansantanssit
12. Tanssi Egyptiläisessä kulttuurissa: Missä tanssi syntyy? Miten tavallinen egyptiläinen kohtaa tanssin? Katsaus tanssin vuoropuheluun egyptiläisen arjen kanssa

Luennot á 12€ 60-75min, sis. materiaali

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Maanantai

Elokuun 3x:n lyhytkurssilla syvennytään erityisesti lattiatekniikkaan! Tehdään monipuolisia tekniikkaharjoituksia ja sovelletaan niitä vaihtelua tuovaan lattiatyöskentelyyn. Lattiatekniikat ovat omiaan haastamaan kehoa uusista näkökulmista, tule siis mukaan etsimään tanssiisi uusia ulottuvuuksia!

Alk. 13.8.2024, 3x60min - 50€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Fanny

Maanantain uusi Fusion Bellydance -tunti on omistettu kauden mittaan vaihtuville tekniikkateemoille! Harjoitellaan monipuolisesti keskivartalotekniikkaa, aksentteja, värinöitä ja etsitään sulavaa flowta päästä varpaisiin. Tekniikoita tehdään toisinaan lattialla, toisinaan liikkuen ja pieniksi sarjoiksi yhdistellen.

Alk. 2.9.2024, 15x60min - 235€

Aika: 16:00-17:00
Taso: Avoin
Opettaja: Fanny

Tiistai

Ullan elokuun tekniikassa syvennytään eri rytmeihin. Harjoitellaan tekniikkaa ja sarjoja vaihtelevasti ja tutustutaan joka kerta yhdelle tai kahdelle rytmille tyypilliseen tyylilajiin ja käyttömahdollisuuksiin tanssien. Aiempaa kokemusta tai rytmituntemusta ei siis tarvita ja voit tulla mukaan myös yksittäiselle kerralle. Kaikentasoiset tanssijat tervetuloa!

Alk. 30.7.2024, 5x60min - 80€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Tämä on tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia eri musiikkityyleihin! Juurevaa baladia, menevää shaabia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat ja satunnaiset kävijät tervetuloa, tällä tunnilla pääset myös kysymään sinua askarruttavista haasteista!

Alk. 3.9.2024, 15x60min - 235€

Aika: 16:45-17:45
Taso: Avoin
Opettaja: Laura

Lauran suositut koreografiatunnit jatkuvat tuttuun tapaan! Tunnilla tehdään edelleen runsaasti tekniikkaharjoituksia ja työstetään helppoa koreografiaa, jota halukkaat pääsevät kauden päätteeksi myös esittämään. Syyskauden teemana arabipoppis espanjalaismaustein!
Tunti sopii itämaisen tanssin perusasiat hallitseville.

Alk. 3.9.2024, 15x75min - 270€

Aika: 17:45-19:00
Taso: Avoin
Opettaja: Laura

Tämä tunti sopii jatkoksi alkeiskurssille tai helpoksi koreografiatunniksi jonkin verran tanssineille. Syyskauden teemana juureva baladi, jossa keskiössä on pehmeä keskivartalon liikekieli. Musiikki sisältää tempon ja tunnelman vaihteluita viipyilevästä tunnelmoinnista menevämpiin rytmeihin. Tekniikkaa harjoitellaan monipuolisesti ja kaikki koreografiassa tarvittavat liikkeet käydään huolella läpi.

Alk. 3.9.2024, 15x60min - 235€

Aika: 19:00-20:00
Taso: Alkeis-jatko
Opettaja: Laura

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja, näyttäviä käsiä ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Tanssitunnelmaan päästään yhdistelemällä liikkeistä helppoja sarjoja. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita, tämä tunti sopii aivan ensikertalaisille! Tunnille varusteeksi paljaat jalat tai pehmeät tanssitossut, lantiohuivin voit lainata aluksi meiltä.

Alk. 3.9.2024, 15x60min - 235€

Aika: 20:00-21:00
Taso: Alkeet
Opettaja: Laura

Keskiviikko

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja, kauniita käsiä ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Tanssitunnelmaan päästään yhdistelemällä liikkeistä helppoja sarjoja. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita, tämä tunti sopii aivan ensikertalaisille! Tunnille varusteeksi paljaat jalat tai pehmeät tanssitossut, lantiohuivin voit lainata aluksi meiltä.

Alk. 4.9.2024, 15x60min - 235€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Alkeet
Opettaja: Tuija

Tuijan paljon toivottu edistyneiden tekniikkatunti on vihdoin täällä - Tule hiomaan tanssisi uudelle tasolle! Tehdään monipuolisia sovellutuksia ja harjoitellaan haastavampiakin tekniikoita motivoituneessa porukassa.

Alk. 4.9.2024, 15x60min - 235€

Aika: 18:00-19:00
Taso: Jatko/Edistyneet
Opettaja: Tuija

Tuijan suosittu koreografiatunti jatkuu tuttuun tapaan! Syksyn tyylilajina ihanaa baladia Tuijan tapaan. Lisäksi tutustutaan Reda-tyylin milaya-tekniikkaan. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat tanssijat!

Alk. 4.9.2024, 15x90min - 320€

Aika: 19:00-20:30
Taso: Edistyneet
Opettaja: Tuija

Outin elokuun lyhytkurssilla nautitaan egyptiläisestä tekniikasta ja sarjoista vaihtuvalla teemalla. Rennon letkeää keskivartalotyöskentelyä, muhkeita värinöitä ja viipyileviä ojennuksia - ihanaa ilmaisua unohtamatta! Tule löytämään uusia tasoja tanssiisi!

Alk. 31.7.2024, 5x60min - 80€

Aika: 18:00-19:00
Taso: Avoin
Opettaja: Outi

Torstai

Fannyn alkeis-jatkotunnilla harjoitellaan edelleen tekniikkaa monipuolisesti - värinöitä, aksentteja ja sulavia rullauksia. Lisäksi kauden aikana opetellaan helppo koreografia muodostelmineen! Syyskauden tanssissa tutustutaan myös ison ja näyttävän tanssihuivin käyttöön - huivin saat lainaan meiltä. Ryhmäläisillä on mahdollisuus esittää tanssia kauden päätyttyä. Tunti sopii jo hieman fusion bellydancea tai perinteistä itämaista tanssia harrastaneille, esim. alkeiskurssin käyneille.

Alk. 5.9.2024, 15x60min - 235€

Aika: 16:15-17:15
Taso: Avoin/alkeis-jatko
Opettaja: Fanny

Koreografiatunnilla harjoitellaan edelleen tekniikkaa monipuolisesti sekä tehdään koreografia muodostelmineen. Syksyn koreografiassa haetaan mystistä tunnelmaa ja jännitystä elämään uusilla tekniikoilla, mukaan tulevat tällä kaudella myös layering-tekniikat. Nimensä mukaisesti layeringissä haastetaan kehoa ja aivoja kerrostamalla useita tekniikoita päällekkäin.

Alk. 5.9.2024, 15x75min - 270€

Aika: 17:15-18:30
Taso: Jatko
Opettaja: Fanny

Fusion Bellydance -alkeistunnilla harjoitellaan tribal fuusion eri tyylisuunnista ammentavia tekniikkakomboja vaihtuvalla teemalla. Luvassa värinöitä, aksentteja ja käärmemäisiä liikesarjoja - sulavaa liikkumista perinteisen ja modernin välimaastossa! Jos nautit tummasta tunnelmasta, elektronisesta musiikista ja mystisestä liikekielestä, tämä on sinun tuntisi! Tunti sopii aivan ensikertalaisille, joten tule rohkeasti mukaan!

Alk. 5.9.2024, 15x60min - 235€

Aika: 18:30-19:30
Taso: Alkeet
Opettaja: Fanny

Kaipaatko uusia haasteita tanssiin? Onko sinulla tavoitteita tai haluaisitko muodostaa sellaisia? Haluaisitko treenata ja esiintyä motivoituneessa porukassa? Tämä ryhmä on suunnattu niille, jotka haluavat tanssilta vähän enemmän. Harjoitellaan tekniikkaa ja koreografioita, kehitetään esiintymistaitoja ja etsitään omaa tyyliä. Esiintymismateriaalin tuottamisen lisäksi tarkoitus on etsiä omaa suuntaa ja auttaa jokaista tanssijaa eteenpäin omista lähtökohdistaan. Viikkotunnin lisäksi ryhmäläisillä on usein ylimääräisiä harjoituksia esiintymisten mukaan. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi huipputanssija, vaan tarkoituksena on enemmänkin varmistaa ryhmäläisten motivaatio ja tasalaatuisuus, jotta harjoittelu on tehokasta. Jos haluaisit mukaan, ota rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi, niin mietitään yhdessä olisiko tämä sinun paikkasi!

Alk. 5.9.2024, 15x90min - 320€

HAE RYHMÄÄN! Laita sähköpostia info@helsinkioriental.fi, niin mietitään voisiko tämä olla sinun paikkasi! Tähän ryhmään ei ole avointa ilmoittautumista
HUOM! Tämä tunti EI OLE AVOIN KORVAAJILLE!

Aika: 19:30-21:00
Taso: Edistyneet
Opettaja: Hara

Sunnuntai

Nauti sunnuntaista tanssien - Ullan tunneilla fiilistellään egyptiläisen tyylin tekniikkaa menevällä otteella! Toisinaan paneudutaan yleistanssillisiin kysymyksiin ja kehomekaniikkaan, luovia harjoituksia unohtamatta. Jokainen tekee harjoitukset oman lähtötasonsa mukaan, joten myös aloittelijat ovat tervetulleita mukaan! Edistyneet taas saavat lisähaastetta variaatioista. Tällä tunnilla saat joka kerta myös runsaasti henkilökohtaista palautetta!

Alk. 8.9.2024, 15x60min - 235€

Aika: 16:40-17:40
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Outi of Cairon viikkotunnit palaavat vihdoin ohjelmaan! Luvassa on rennon tyylikästä egyptiläistä tekniikkaa ja näyttävä huivikoreografia, jonka myötä päästään kehittämään myös esiintymistaitoja ja nautiskelevaa ilmaisua.

Alk. 8.9.2024, 15x75min - 270€

Aika: 17:45-19:00
Taso: Jatko/Edistyneet
Opettaja: Outi

Ilmoittaudu