Tunnit

Online-tunnit

Online-alkeet on perusteellinen kokonaisuus egyptiläisen tanssityylin perusasioita - värinöitä, aksentteja, pehmeitä keskivartalon rullauksia, kauniita käsiä ja helppoja askelkuvioita. Tanssin makuun päästään alusta asti yhdistelemällä tekniikoista helppoja sarjoja. Harjoitukset on sovitettu tehtäväksi pienessäkin tilassa. Voiti katsoa tunteja suljetussa FB-ryhmässä, kun sinulle parhaiten sopii ja kerrata haluamiasi kohtia kaikessa rauhassa. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita! Tunnit suomeksi.

10x60min - 99€

Aika: FB-tallenne
Taso: Alkeet
Opettaja: Ulla

Yleisön pyynnöstä tällä online-kurssilla opetellaan egyptiläinen balady-koreografia - luvassa siis mehevää keskivartalon käyttöä ja leikkisiä askelkuvioita. Kurssilla käydään läpi kaikki tanssiin tarvittava tekniikka sekä musiikilliset seikat - tule siis rohkeasti mukaan! Näitä tunteja voit myös kerrata rajattomasti tarpeen mukaan. Tämä iloinen tanssi sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja esitettäväksi monenlaisella puvulla. Se mahtuu myös pieneen tilaan! Halukkaat voivat myös pyytää kurssin lopuksi palautetta lähettämällä videon omasta versiostaan!

Voit aloittaa kurssin milloin vain ja katsoa tunteja rauhassa oman aikataulusi mukaan ja moneen kertaan. Tunnit englanniksi.

5x60min - 66€

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin/Jatko
Opettaja: Ulla

Tekniikkapakettiin kuuluu valikoima perustekniikkaa variaatioineen, sarjoja ja erilaisia tekniikkateemoja. Osta tunnit paketteina osa kerrallaan tai yksittäsinä tunteina. Osat 1-3 englanniksi

OSA 1:
- Perustekniikka 2 (Perustekniikka 1 - Kaikille MAKSUTON!)
- Värinöitä ja muuta mukavaa!
- Linjauksia ja klassista tekniikkaa
- Shaabitekniikka - Irrottele asenteella!
- Perustekniikka 3
- Isoa, pehmoista ja mehevää - keskivartalotekniikkaa uusilla ulottuvuuksilla!

OSA 2:
- Perustekniikka 4
- Isolaatioita ja kerroksia
- Pehmeää ja kaunista, keskivartalosta sormenpäihin!
- Perustekniikka 5
- Modernia ja groovaavaa päästä varpaisiin!
- Sarjoja 1 - Ideoita ja inspiraatiota, valmista materiaalia tanssittavaksi!

OSA 3:
- Voimaa ja liikkuvuutta - Ihanan pehmeä aamuspesiaali kehittämään tanssijan fysiikkaa!
- Perustekniikka 6
- Ullan tekniikkahelmiä egyptiläiseen tyyliin!
- Sarjoja 2 - Ideoita ja inspiraatiota, valmista materiaalia tanssittavaksi!
- Perustekniikka 7
- Baladitekniikka - Sitkeästä keskivartalosta leikkisiin askeliin!

6x60min - 33€
1x60min - 11€

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Tekniikkapakettiin kuuluu valikoima perustekniikkaa variaatioineen, sarjoja ja erilaisia tekniikkateemoja. Osta tunnit paketteina osa kerrallaan tai yksittäsinä tunteina. Osat 4 englanniksi, osa 5 suomeksi

OSA 4:
- Perustekniikka 8
- Multitasking - Kerroksista yhtenäiseksi flowksi!
- Voimaa ja liikkuvuutta 2 - Ihanan pehmeä aamuspesiaali kehittämään tanssijan fysiikkaa!
- Olemisen taikaa - tanssitekniikkaa hitaisiin ja paikallaan oleilun hetkiin!
- Sarjoja 3 - Ideoita ja inspiraatiota, valmista materiaalia tanssittavaksi!
- Perustekniikka 9

OSA 5:
- Perustekniikka 10
- Voimaa ja liikkuvuutta 3 - Ihanan pehmeä aamuspesiaali kehittämään tanssijan fysiikkaa!
- Menoa ja meininkiä - vauhtia ja liikettä pieneen tilaan!
- Perustekniikka 11
- Sarjoja 4 - Ideoita ja inspiraatiota, valmista materiaalia tanssittavaksi!
- Erikoisaksentit haltuun - yllättäviä mausteita tanssiin!

6x60min - 33€
1x60min - 11€

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Teematekniikat ovat kolmen kerran syventäviä kokonaisuuksia kaiken tasoisille tanssijoille

OSA 1: Kolmen kerran TEKNIIKKAA PÄÄSTÄ VARPAISIIN -paketissa käydään systemaattisesti läpi lantio-, jalka- ja ylävartalotekniikan perusperiaatteet ja sovelluksia. Hyödyllisiä huomioita opettajille ja erinomaista perusasiaa kaikille harrastajille!

OSA 2: TANSSI MUSIIKKIIN -kurssin kahdella ensimmäisellä tunnilla harjoitellaan tanssia eri itämaisen musiikin rytmeihin ja viimeisellä tunnilla tarkastellaaan muita musiikillisia teemoja, kuten eri instrumenttien ja laulun hyödyntämistä. Suosittelemme tämän kurssin kaveriksi Helsinki Orientalin teoriadiplomisarjan luentoja Theory of Music I+II, joilla käydään tarkemmin läpi tanssittavien rytmien tuottaminen, tunnistaminen ja alkuperä Luennot 2x75min - 24€.

3x60min - 22€
1x60min - 11€

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Helsinki Orientalin Dance Theory Diploma -sarjan kaikki 12 luentoa ovat katsottavissa milloin vain! Nappaa kiinnostavimmat teemat tai kerää koko sarja ja suorita diplomi! Diplomin suorittaminen edellyttää muutaman pienen kotitehtävän tekemistä. Luentoihin sisältyy kirjallinen materiaali. Videoiden kommenteissa voi edelleen esittää lisäkysymyksiä. Luento 1 suomeksi, luennot 2-12 englanniksi.

1. Musiikin historia I: Johdanto klassisen itämaisen tanssin tärkeimpiin musiikkeihin ja muusikoihin.
2. Musiikin historia II: Johdanto folk-, pop- ja shaabi-tyylien tanssijalle tärkeimpiin musiikkeihin ja muusikoihin.
3. Merkittäviä tanssijoita: Katsaus viimeisen vuosisadan kiinnostavimpiin ja tunnetuimpiin tanssijoihin. Mistä he tulivat ja miten he muuttivat tanssia?
4. Egyptin lähihistoria: Tunne tanssisi taustat ja ympäristö! Tällä luennolla puhumme politiikasta, taloudesta ja sosiaalihistoriasta sekä tietysti tanssista, musiikista ja taiteesta kansallisen draaman näyttämöllä modernina aikakautena.
5. Egyptin naiset: Itämainen tanssi on erityisesti naisten tanssia. Millaista on naisten elämä Egyptissä? Miten naisen asema vaikuttaa tanssiin?
6. Uskonto ja tanssi: Arabimaat tunnetaan voimakkaan uskonnollisina ja konservatiivisina alueina. Uskonto on läpitunkeva osa poliittista ja sosiaalista elämää. Tällä luennolla tarkastellaan islamin ja koptikristillisyyden pääpiirteitä sekä suhdetta tanssiin ja musiikkiin.

Luennot á 12€ 60-75min, sis. materiaali

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Helsinki Orientalin Dance Theory Diploma -sarjan kaikki 12 luentoa ovat katsottavissa milloin vain! Nappaa kiinnostavimmat teemat tai kerää koko sarja ja suorita diplomi! Diplomin suorittaminen edellyttää muutaman pienen kotitehtävän tekemistä. Luentoihin sisältyy kirjallinen materiaali. Videoiden kommenteissa voi edelleen esittää lisäkysymyksiä. Luento 1 suomeksi, luennot 2-12 englanniksi.

7. Musiikin teoria I: Johdatus yleisimpiin itämaisen tanssin rytmeihin. Opi tunnistamaan, tuottamaan ja tanssimaan niihin!
8. Musiikin teoria II: Lisää itämaisen tanssin perusrytmejä ja lyhyt katsaus muihin musiikillisiin seikkoihin.
9. Johdanto arabian kieleen: Tutustumiskurssi itämaisen tanssin ja muusikin kieleen, sen perusperiaatteisiin, yleisimpiin ilmauksiin ja tanssijalle keskeiseen sanastoon.
10. Tanssityylit I: Tanssityylien historiaa, nykypäivää, erityispiirteitä - Baladista shaabiin, klassisesta moderniin!
11. Tanssityylit I: Tanssityylien historiaa, nykypäivää, erityispiirteitä - Tarkastelussa kansantanssit
12. Tanssi Egyptiläisessä kulttuurissa: Missä tanssi syntyy? Miten tavallinen egyptiläinen kohtaa tanssin? Katsaus tanssin vuoropuheluun egyptiläisen arjen kanssa

Luennot á 12€ 60-75min, sis. materiaali

Aika: FB-tallenne
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Tiistai

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia eri musiikkityyleihin! Juurevaa baladia, menevää shaabia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat ja satunnaiset kävijät tervetuloa, tällä tunnilla pääset myös kysymään sinua askarruttavista haasteista!

Alk. 31.01.2023, 12x60min - 180€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Laura

Lauran suosittu koreografiatunti jatkaa tutulla paikallaan! Kevätkauden teemana rento shaabitanssi, loppukaudesta myös toinen lyhyempi tanssi. Halukkaat pääsevät esiintymään oppilasnäytöksessä 28.4.2023!

Alk. 10.01.2023, 15x75min - 265€

Aika: 18:00-19:15
Taso: Jatko
Opettaja: Laura

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja, näyttäviä käsiä ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita. Tällä tunnilla opetus on englanniksi.

Alk. 31.1.2023, 12x60min - 180€, VOIT ALOITTAA MILLOIN VAIN!

Aika: 19:15-20:15
Taso: Alkeet
Opettaja: Laura

Ullan paljon toivotut tekniikkatunnit palaavat! Tämä on tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia eri musiikkityyleihin! Juurevaa baladia, menevää shaabia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat ja satunnaiset kävijät tervetuloa, tällä tunnilla pääset myös kysymään sinua askarruttavista haasteista!

Alk. 25.4.2023, 5x60min - 80€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Kurssin tyylilaji ja tarkempi sisältö tarkentuvat pian!

Alk. 25.4.2023, 5x70min - 85€

Aika: 18:00-19:10
Taso: Avoin/Jatko
Opettaja: Ulla

Tiedot tarkentuvat!

Aika: 19:15-20:15
Taso: Alkeet
Opettaja: Tarkentuu

Keskiviikko

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia eri musiikkityyleihin! Juurevaa baladia, menevää folkkia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat ja satunnaiset kävijät tervetuloa, tällä tunnilla pääset myös kysymään sinua askarruttavista haasteista!

Alk. 1.2.2023, 12x60min - 180€, VOIT ALOITTAA MILLOIN VAIN!

Aika: 18:00-19:00
Taso: Avoin
Opettaja: Tuija

Tuijan koreografiatunnilla syvennytään itämaisen tanssin klassikkoon vailla vertaa! Kevään aikana harjoitellaan tyylikästä tekniikkaa ja tunteikasta ilmaisua Oum Kalthoumin kappaleeseen. Halukkaat pääsevät myös esittämään koreografiaa kauden lopuksi.

Alk. 11.1.2023, 15x90min - 305€
PAKETTITARJOUS: Tämän kurssin kanssa Tuijan tekniikkatunti 15x60min vain 175€! (norm. 225€)

Aika: 19:00-20:30
Taso: Jatko
Opettaja: Tuija

Torstai

Torstain ensimmäisellä tunnilla harjoitellaan tribal fuusion eri tyylisuunnista ammentavia tekniikkakomboja vaihtuvalla teemalla. Luvassa värinöitä, aksentteja ja käärmemäisiä liikesarjoja - sulavaa liikkumista perinteisen ja modernin välimaastossa! Jos nautit tummasta tunnelmasta, elektronisesta musiikista ja taianomaisesta liikekielestä, tämä on sinun tuntisi! Tunnilla lähdetään liikkeelle perusteista eli aiempaa tanssitaustaa ei tarvita, aiemmin tanssineet saavat lisähaastetta variaatioista.

Alk. 2.2.2023, 12x60min - 180€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Alkeet
Opettaja: Fanny

Tällä tunnilla opetellaan todella upea ja näyttävä tanssi viuhkahuiveilla, joka sopii esitettäväksi niin soolona kuin ryhmässäkin! Kauden aluksi käydään läpi viuhkojen käytön perusasiat, joten aiempaa kokemusta viuhkoista ei välttämättä tarvita. Halukkaat pääsevät esittämään tanssia!

HUOM! Keväällä 2023 jatketaan edelleen syksyn viuhkahuivikoreografian työstämistä! UUSI KOREOGRAFIA aloitetaan 16.3.2023, jolloin myös uudet tanssijat ovat tervetulleita mukaan. Loppukauden teema tarkentuu!

Alk. 1.9.2022, 15x75min - 260€
Alk. 12.1.2023, 15x75min - 260€

Aika: 18:00-19:15
Taso: Jatko/Edistyneet
Opettaja: Hara

Kaipaatko uusia haasteita tanssiin? Onko sinulla tavoitteita tai haluaisitko muodostaa sellaisia? Haluaisitko treenata ja esiintyä motivoituneessa porukassa? Tämä ryhmä on suunnattu niille, jotka haluavat tanssilta vähän enemmän. Harjoitellaan tekniikkaa ja koreografioita, kehitetään esiintymistaitoja ja etsitään omaa tyyliä. Esiintymismateriaalin tuottamisen lisäksi tarkoitus on etsiä omaa suuntaa ja auttaa jokaista tanssijaa eteenpäin omista lähtökohdistaan. Viikkotunnin lisäksi ryhmäläisillä on usein ylimääräisiä harjoituksia esiintymisten mukaan. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi huipputanssija, vaan tarkoituksena on enemmänkin varmistaa ryhmäläisten motivaatio ja tasalaatuisuus, jotta harjoittelu on tehokasta. Jos haluaisit mukaan, ota rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi, niin mietitään yhdessä olisiko tämä sinun paikkasi!

HAE RYHMÄÄN! Laita sähköpostia info@helsinkioriental.fi, niin mietitään voisiko tämä olla sinun paikkasi!

Aika: 19:15-20:45
Taso: Edistyneet
Opettaja: Hara

Lauantai

Paljon toivotut balettitunnit tulevat taas! Jaanan lempeässä, mutta huolellisessa opetuksessa tarkastellaan linjauksia, tasapainoa ja muita tanssijalle tärkeitä perusasioita sekä nautitaan sulavasta tanssista klassiseen musiikkiin. Tunti sopii erinomaisesti itämaisen tanssin tai muun tanssilajin tueksi kaiken tasoisille tanssijoille. Tunnille tullakseen ei tarvitse olla notkea, ketterä tai tietynlainen, tule siis rohkeasti mukaan! Tunnille pehmeät tossut tai sukat.

4.3., 18.3. ja 25.3., 3x75min - 55€, kertamaksu 20€.

Aika: 10:15-11:30
Taso: Alkeet/Avoin
Opettaja: Jaana Saaranen

Sunnuntai

Tällä tunnilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja, näyttäviä käsiä ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti!

Alk. 8.1.2023, 10x60min - 100€ (Voit maksaa useammassa erässä!)

TUE TÄTÄ TUNTIA! Vähennämme lahjoitukset osallistujien kurssihinnasta. Voit lahjoittaa tunteja kätevästi Holvi-verkkokaupassamme alk. 5,50€: https://holvi.com/shop/helsinkioriental/

Цей курс присвячений вивченню базової техніки східного танцю! Пориньте у світ східної краси за допомогою чаруючих рухів руками, шиммі та акцентів стегнами, за допомогою комбінацій в приємній атмосфері. Навчання починається з азів, жодний попередній танцювальний досвід не потрібен! Мова навчання - українська.

Початок 8.1.2023, 10x60хв - 100€ (Можлива оплата частинами)
Для реєстрації заповнюйте форму нижче, або залишайте заявку на поштову адресу info@helsinkioriental.fi

Aika: 15:00-16:00
Taso: Avoin
Opettaja: Marina

Tule mukaan ainutkertaiseen harrastelijatuotantoon! Tällä tunnilla valmistellaan upea koreografia muodostelmineen esitettäväksi isolla lavalla erikoisnäytöksessä keväällä 2023. Marina luo uuden koreografian juuri tälle ryhmälle, tyylilajina oriental cocktail eli estraditanssia vaihteleviin rytmeihin. Ryhmään otetaan n.20 tanssijaa, tarvittaessa osa harjoituksista voidaan pitää pienryhmissä, sillä tanssijoilla on mahdollisesti erilaisia rooleja. Ryhmä sopii vähintään itämaisen tanssin perusasiat hallitseville, liity siis rohkeasti joukkoon! Tunnilla nautitaan harjoittelusta rennolla otteella ja kaikki tarvittava tekniikka käydään huolella läpi. Ryhmään ilmoittaudutaan kerralla kahdeksi kaudeksi, mutta kaudet laskutetaan erikseen ja tarvittaessa osissa. Esitys on 11.3.2023! Opetuskielenä englanti.

Syyskausi alk. 4.9.2022 15x105min - 335€ (+ pukumaksu max. 80€, puvun saa omaksi)
Kevätkausi alk. 8.1.2023 15x105min - 335€

Näytösryhmäläisille koko kauden tekniikkakurssi-ilmoittautumisista lisäksi -15%!

Aika: 16:00-17:45
Taso: Avoin/Jatko
Opettaja: Marina

Ilmoittaudu

Yleiset käytännöt

Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy ALV 10%. Ilmoittautuessasi ilmoitathan myös haluatko laskun vai maksatko mielummin paikan päällä. Otamme vastaan käteistä, korttimaksuja sekä liikuntaseteleitä. Kurssilaskut lähetämme ennen kurssin alkua. Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain lääkärintodistuksella. Omia poissaoloja voi korvata kaikilla avoimilla viikkotunneilla kauden aikana, tai kauden päätyttyä, mikäli sinulla on voimassa oleva toinen kurssi-ilmoittautuminen. Vaikka tuntien pituudet vaihtelevat, tämä ei vaikuta korvattavien tuntien lukumäärään. Tanssijat eivät ole meidän puolestamme vakuutettuja, suosittelemmekin siis jokaista itse varautumaan nilkan nyrjähdyksiin ja muihin ikäviin sattumuksiin. Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tanssitossuilla, mitään erikoisvarustusta ei tarvita - tule siis sellaisena kuin olet ja anna meidän tanssittaa!

Drop in -kortit

Haluaisitko käydä tunneilla silloin tällöin tai vaihtelevalla aikataululla? Drop in -kortti on kätevin ja edullisin tapa epäsäännölliselle harrastelulle. Voit valita 1x, 5x tai 10x kortin ja ilmaantua mille tahansa normaaleista viikkotunneistamme. Kortti on voimassa 6kk. Hinnat: 1x20€, 5x90€, 10x175€

Alkeet

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!

Jatko

Tiedät jo mistä on kysymys ja on aika oppia lisää! Tunnilla harjoitellaan vaihtelevasti perustekniikkaa sisältäen kerroksia ja variaatioita. Saatetaan myös opetella täyspitkiä koreografoita tai käyttää yleisimpiä tanssivälineitä, kuten keppejä ja huiveja. Tuntisisältö vaihtelee opettajan ja tunnin mukaan, joten varmista tarkemmat tiedot lukujärjestyksestä!

Edistyneet

Niille, jotka ovat jo tanssineet useamman vuoden ja kaipaavat haastavampaa treeniä, mahdollisesti myös esiintymistä. Katso tarkemmat tuntitiedot lukujärjestyksestä!

Oriental Jam

Hauska ja hikinen tunti niille, jotka haluavat tanssia vailla huolta huomisesta! Street shaabi, arabipop ja folklore-elementit yhdistyvät helpoiksi sarjoiksi ja iloiseksi menoksi. Ensikertalainenkin pääsee heti vauhtiin! Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tossuilla.

Yksityisopetus

Tuntuuko, etteivät viikkotunnin haasteet riitä? Kaipaatko henkilökohtaista valmennusta? Toivoisitko saavasi tukea esityksen hiomiseen? Yksityistunnilla opettaja on vain sinua varten ja opetuksen lähtökohtana ovat sinun haasteesi, osaamisesi ja tavoitteesi. Opettajamme antavat yksityisopetusta sopimuksen mukaan, ota siis rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi niin sovitaan sinulle sopiva opettaja ja aika!

Tilaustunnit

Tarjoamme tilauksesta säännöllisiä ja kertaluontoisia tanssi- ja kehonhuoltotunteja yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille. Tunnit voidaan toteuttaa tunnelmallisella studiollamme tai asiakkaan tiloissa. Etsitpä sitten eksoottista ohjelmanumeroa polttaripäivään tai apua työyhteisösi hartiavaivoihin, jätä tarjouspyyntö info@helsinkioriental.fi!