Tunnit

Maanantai

Tiistai

JOHTUEN AVI:N MÄÄRÄYKSISTÄ, LOPPUKAUDEN TUNNIT KORVATAAN JOKO ILMOITTAUTUMALLA ERIKSEEN ONLINE-TUNNEILLE TAI NORMAALIEN POISSAOLOJEN TAPAAN.

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia eri musiikkityyleihin! Juurevaa baladia, menevää shaabia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa, tällä tunnilla pääset myös kysymään sinua askarruttavista haasteista!

Alk. 12.1.2020, 15x60min - 225€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

JOHTUEN AVI:N MÄÄRÄYKSISTÄ, LOPPUKAUDEN TUNNIT PIDETÄÄN ONLINE!

Tällä kaudella Lauran jatkotason tunnilla luvassa ihana Golden Era -tyylin koreografia sekä runsaasti hyödyllisiä tekniikkaharjoituksia! Mahdollisuuksien mukaan pyrimme järjestämään halukkaille myös tilaisuuden esiintyä kauden päätteeksi.

Alk. 12.1.2020, 15x75min - 255€

Aika: 18:00-19:15
Taso: Jatko
Opettaja: Laura

Tällä tekniikkakurssilla luvassa tehokkaita treenejä päästä varpaisiin! Jokaisella kerralla paneudutaan vaihtuvaan keholliseen teemaan käyden vuorotellen läpi jalkatyöskentelyä ja askelsarjoja, lantiotekniikkaa, isolaatioita sekä ylävartalon ja käsien käyttöä. Erinomaisia harjoituksia kaiken tasoisille tanssijoille alkeista eteenpäin, voit myös hyvin piipahtaa kertaluontoisesti drop in -kortilla! Tunti pidetään hybridituntina, eli voit osallistua joko normaalisti studiolla tai online, miten sinulle parhaiten sopii.

Alk. 4.5.2021, 5x60min - 80€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Laura

Toukokuussa opetellaan helppo oriental koreografia instrumentaalikappaleeseen, jota maustetaan personoiduilla haasteilla. Jokainen tanssija saa ohjausta oman näköisten variaatioiden tekemisessä, osaamisen ja inspiraation mukaan. Tunti pidetään hybridituntina, eli voit osallistua joko normaalisti studiolla tai online, miten sinulle parhaiten sopii.

Alk. 4.5.2021, 5x75min - 85€

Aika: 18:00-19:15
Taso: Jatko
Opettaja: Laura

Keskiviikko

JOHTUEN AVI:N MÄÄRÄYKSISTÄ, LOPPUKAUDEN TUNNIT PIDETÄÄN ONLINE!

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita, voit aloittaa milloin vain myös kesken kauden! Tämä tunti toteutetaan hyridi-tuntina, eli voit osallistua joko normaalisti studiolla tai online.

Alk. 13.1.2020, 15x60min - 225€ studiolla, 165€ Online-opetuksena

Aika: 17:15-18:15
Taso: Alkeet
Opettaja: Laura

JOHTUEN AVI:N MÄÄRÄYKSISTÄ, LOPPUKAUDEN TUNNIT PIDETÄÄN ONLINE!

Uudenlainen projektitunti kaikille esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille! Kevään aikana opetellaan koreografia rumpusooloon ja tekniikkaa sekä ilmaisua, tavoitteena tuottaa kauden päätteeksi tanssivideo, jossa vaihtelevasti sekä soolo- että ryhmäosuuksia. Video editoidaan ja tanssijat saavat sen myös vapaasti omaan käyttöönsä.

Alk. 13.1.2021, 15x90min - 270€

Aika: 18:15-19:45
Taso: Jatko
Opettaja: Laura

Ei kesää ilman iloista kesäpoppista! Keskiviikon tunnilla treenataan monipuolisesti itämaisen tanssin perustekniikkaa ja opetellaan helppo koreografia kepeään arabipop-kappaleeseen. Tunti sopii kaiken tasoisille tanssijoille alkeista eteenpäin, sillä opettaja ohjaa aina variaatioita kunkin oppilaan lähtötason mukaan.

Alk. 2.6.2021, 5x75min - 85€

Aika: 18:30-19:45
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Astetta hikisempi itämaisen tanssin tekniikkatunti! Treenataan perustekniikkaa variaatioineen ja nautitaan menevistä sarjoista tyylilajeina reipas shaabi, pop ja balady. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa!

Alk. 28.7.2021, 5x75min - 85€

Aika: 18:30-19:45
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Torstai

JOHTUEN AVI:N MÄÄRÄYKSISTÄ, LOPPUKAUDEN TUNNIT KORVATAAN JOKO ILMOITTAUTUMALLA ERIKSEEN ONLINE-TUNNEILLE TAI NORMAALIEN POISSAOLOJEN TAPAAN.

Tunti täynnä tehokkaita tekniikkaharjoituksia eri musiikkityyleihin! Juurevaa baladia, menevää shaabia ja tyylikästä estradia, rentoja värinöitä ja hallittuja ympärimenoja - sarjoja laidasta laitaan turvallisesti ja sujuvasti. Variaatiot ja henkilökohtainen palaute takaavat, että jokaiselle tanssijalle riittää sopivasti haastetta. Kaiken tasoiset tanssijat tervetuloa!

Alk. 7.1.2021, 15x60min - 225€

Aika: 17:00-18:00
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Alk. 7.1.2021, 15x75min - 255€

Aika: 18:00-19:15
Taso: JOHTUEN AVI:N MÄÄRÄYKSISTÄ, LOPPUKAUDEN TUNNIT KORVATAAN JOKO ILMOITTAUTUMALLA ERIKSEEN ONLINE-TUNNEILLE TAI NORMAALIEN POISSAOLOJEN TAPAAN. Ullan koreografiatunti on loistava yhdistelmä tehokasta tekniikkatreeniä ja koreografiaharjoittelua! Kevätkaudella opetellaan kaunis koreografia perus oriental tyyliin sekä lyhyt ryhmätanssi, tyylilajina tällä kertaa reipas libanonilainen dabke. Tunti sopii hyvin jo muutaman vuoden harrastaneille! Kauden päätteeksi halukkaat pääsevät myös esiintymään!
Opettaja: Ulla

Outin viikkotunnit palaavat pitkästä aikaa! Toukokuun kurssilla harjoitellaan tekniikkaa ja sarjoja laidasta laitaan! Haastavat variaatiot sopivat jatko/edistyneen tason tanssijoille.

Alk. 29.4.2021, 5x60min - 80€

Aika: 17:45-18:45
Taso: Jatko
Opettaja: Outi

Kaipaatko uusia haasteita tanssiin? Onko sinulla tavoitteita tai haluaisitko muodostaa sellaisia? Haluaisitko treenata ja esiintyä motivoituneessa porukassa? Tämä ryhmä on suunnattu niille, jotka haluavat tanssilta vähän enemmän. Harjoitellaan tekniikkaa ja koreografioita, kehitetään esiintymistaitoja ja etsitään omaa tyyliä. Esiintymismateriaalin tuottamisen lisäksi tarkoitus on etsiä omaa suuntaa ja auttaa jokaista tanssijaa eteenpäin omista lähtökohdistaan. Viikkotunnin lisäksi ryhmäläisillä on usein ylimääräisiä harjoituksia esiintymisten mukaan. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi huipputanssija vaan tarkoituksena on enemmänkin varmistaa ryhmäläisten motivaatio ja tasalaatuisuus, jotta harjoittelu on tehokasta. Jos haluaisit mukaan, ota rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi, niin mietitään yhdessä olisiko tämä sinun paikkasi! Kevätkaudelle 2021 ei oteta uusia tanssijoita, ryhmä on täynnä!

HUOM! Tunti EI OLE avoin korvaajille!

Alk. 29.4.2021, 5x75min - 85€

Aika: 18:45-20:00
Taso: Edistyneet
Opettaja: Outi

Kesäkuun torstaiteemana luvassa itämaisen tanssin musiikillisia haasteita! Harjoitellaan näyttäviä sisääntuloja, viipyileviä mawwaleja ja sähäköitä lopetuksia. Opetellaan sopivaa tekniikkaa erilaisiin musiikin osioihin ja kerroksiin. Jokaisella tunnilla keskitytään omaan aiheeseensa, joten voit hyvin tulla piipahtamaan myös satunnaisesti!

Alk. 3.6.2021, 5x75min - 85€

Aika: 17:30-18:45
Taso: Jatko
Opettaja: Ulla

Elokuussa torstaisin sukelletaan yleistanssillisten teemojen pariin. Tarkastellaan jokaiselle tanssijalle elintärkeitä perusasioita - tukea, tasapainoa, linjauksia, hengitystä, voiman tuottoa ja rentoutta, sekä sovelletaan niitä itämaisen tanssin tarpeisiin.

Alk. 29.7.2021, 5x75min - 85€

Aika: 17:30-18:45
Taso: Avoin
Opettaja: Ulla

Sunnuntai

Tämä ryhmä on suunnattu niille tanssijoille, jotka haluavat kehittää omaa tanssiaan ja esiintymistään. Kurssin aikana jokainen osallistuja valmistaa oman koreografian ja harjoittelee sen esittämistä ryhmälle sekä osallistuu palautteen antamiseen myös muille ryhmäläisille. Opettaja ohjaa jokaisen tanssijan lähtötason ja tarpeiden mukaan niin musiikin valinnassa, tanssin tekniikassa kuin ilmaisussakin. Ryhmä kokoontuu n. joka toinen viikko, tapaamisten välissä jokainen työstää omaa tanssiaan itsenäisesti. Kurssin hintaan sisältyy 3h salivuokra henkilökohtaista harjoittelua varten, kurssilaiset voivat myös vuokrata lisäaikaa alennettuun hintaan.

Jos haluat mukaan syksyllä 2021, ole ajoissa yhteydessä info@helsinkioriental.fi, sillä tämä ryhmä tulee yleensä täyteen! Jos et ole varma sopiiko ryhmä sinulle, laita rohkeasti viestiä niin pohditaan asiaa yhdessä!

HUOM: Tämä tunti EI OLE avoin korvaajille!

10x 120min + 3h omaa saliaikaa - 187€

Aika: 18:00-20:00
Taso: Edistyneet
Opettaja: Outi

Ilmoittaudu

Yleiset käytännöt

Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy ALV 10%. Ilmoittautuessasi ilmoitathan myös haluatko laskun vai maksatko mielummin paikan päällä. Otamme vastaan käteistä, korttimaksuja sekä liikuntaseteleitä. Kurssilaskut lähetämme ennen kurssin alkua. Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain lääkärintodistuksella. Omia poissaoloja voi korvata kaikilla avoimilla viikkotunneilla kauden aikana, tai kauden päätyttyä, mikäli sinulla on voimassa oleva toinen kurssi-ilmoittautuminen. Vaikka tuntien pituudet vaihtelevat, tämä ei vaikuta korvattavien tuntien lukumäärään. Tanssijat eivät ole meidän puolestamme vakuutettuja, suosittelemmekin siis jokaista itse varautumaan nilkan nyrjähdyksiin ja muihin ikäviin sattumuksiin. Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tanssitossuilla, mitään erikoisvarustusta ei tarvita - tule siis sellaisena kuin olet ja anna meidän tanssittaa!

Drop in -kortit

Haluaisitko käydä tunneilla silloin tällöin tai vaihtelevalla aikataululla? Drop in -kortti on kätevin ja edullisin tapa epäsäännölliselle harrastelulle. Voit valita 1x, 5x tai 10x kortin ja ilmaantua mille tahansa normaaleista viikkotunneistamme. Kortti on voimassa 6kk. Hinnat: 1x20€, 5x85€, 10x160€

Alkeet

Alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!

Jatko

Tiedät jo mistä on kysymys ja on aika oppia lisää! Tunnilla harjoitellaan vaihtelevasti perustekniikkaa sisältäen kerroksia ja variaatioita. Saatetaan myös opetella täyspitkiä koreografoita tai käyttää yleisimpiä tanssivälineitä, kuten keppejä ja huiveja. Tuntisisältö vaihtelee opettajan ja tunnin mukaan, joten varmista tarkemmat tiedot lukujärjestyksestä!

Edistyneet

Niille, jotka ovat jo tanssineet useamman vuoden ja kaipaavat haastavampaa treeniä, mahdollisesti myös esiintymistä. Katso tarkemmat tuntitiedot lukujärjestyksestä!

Oriental Jam

Hauska ja hikinen tunti niille, jotka haluavat tanssia vailla huolta huomisesta! Street shaabi, arabipop ja folklore-elementit yhdistyvät helpoiksi sarjoiksi ja iloiseksi menoksi. Ensikertalainenkin pääsee heti vauhtiin! Tunnit tanssitaan paljain jaloin tai pehmeillä tossuilla.

Yksityisopetus

Tuntuuko, etteivät viikkotunnin haasteet riitä? Kaipaatko henkilökohtaista valmennusta? Toivoisitko saavasi tukea esityksen hiomiseen? Yksityistunnilla opettaja on vain sinua varten ja opetuksen lähtökohtana ovat sinun haasteesi, osaamisesi ja tavoitteesi. Opettajamme antavat yksityisopetusta sopimuksen mukaan, ota siis rohkeasti yhteyttä info@helsinkioriental.fi niin sovitaan sinulle sopiva opettaja ja aika!

Tilaustunnit

Tarjoamme tilauksesta säännöllisiä ja kertaluontoisia tanssi- ja kehonhuoltotunteja yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille. Tunnit voidaan toteuttaa tunnelmallisella studiollamme tai asiakkaan tiloissa. Etsitpä sitten eksoottista ohjelmanumeroa polttaripäivään tai apua työyhteisösi hartiavaivoihin, jätä tarjouspyyntö info@helsinkioriental.fi!